nenno

Alla inlägg under september 2012

Av Jennifer Johnsson - 22 september 2012 16:11

Igår vart det utgång med Sara drog till Istanbul stekhouse och mötte upp Isi när kl vart 00.00 slutade Bedo att jobba, så drog vi 4 till Queens garden, och isi fortsatte vidare såg på fb idag att hon var på Hamburg flygplats så det måste ju ha gått bra :D 
Bedo hängde med oss till Bellman sen såg vi inte så mkt av honom! 

När det var 5-10 min kvar till stängning drog vi till James Dean för att se om  tayfun jobbade,  så frågade tvättmaskinen och han sa att han var ledig ! Så skulle virulla tillbaka till Bellman men då stod han utanför James Dean så helt plötsligt satt vi i bilen till Summergarden, men. Innan det skulle guld brallan byta byxor!  
Han gick in och kom sedan tillbaka med guldbyxorna på! Hmm
Till o h med jag hajade att han inte skulle kunna komma in på summergarden! 

Men men fram kom och in kom vi andra! Woop! Tanken var inte så fel ändå! Menar summergarden är ju ändå ett litet finare uteställde än dem andra! 

Efter många omoment (? Lr hur man stavar det det har jag ingen aning om at all)

Men men vi tog oss en varsin redbull med Ibo och även Serkan och Alex var sär och lite andra personer från centrum ! 

Sen vart det hemgång med med sammi och summergarden bussen (alltså sammi kör den) han e så otroligt snäll person! Han ringde idag och frågade om allt var bra om jag skulle ut isåfall kunde han plocka upp oss i centrum när han hade hämtningar på olika hotell till summergarden ! 

Men men var väl typ 10 pers på bussen hem märkte att det inte var lika kul som det brukar vara med en massa dans på bussen och så! 

Men men tog tag i tipboxen så sammi skulle få lite tipp!
Fick iallafall i hop 25 -30 lira och la ju självklart i lite oxå! Bra jobbat från min sida tycker jag !! 

Senare när vi nästan var i Alanya skickade jag iväg Sara med tippen och hon skulle ju skaka lite på den så var det tydligen ett litet hål så slantarna ramlade ut så såg Sara till att en turk plockade upp alla pengarna! 

Sammi körde mig ända fram till lägenheten! 

Just nu sitter vi i en buss till Konya! För att träffa Yetkin och fatih ((: 
Vi sover skift så ska fan väcka Sara om 20 min ! Hahaha min tur då! Vi vet inte och minns inte om dem väcker en när man ska av eller om man får hålla koll på det själv! 

Av Jennifer Johnsson - 20 september 2012 18:13

Ja vart ska man börja? Heléne har hunnit åkt hem så som mamma hon drog i går!

Igår när när jag lämnade mamma,honhöll på missa transfern oxå! Sedan vart det städning av lägenheten sedan massa tvätt och en powernapp ! Och förkrök med Sara och efe, sedan taxi in mot staden för att möta upp Isi och Svenja på queens garden men dom va sena och superslitna från dagen innan!

Vaknade av adems jävla alarm dom han satt i docken! Gaa vad jag hatar honom och hans dockors hans telefon kl 8.15 varje morgon! Skulle kunna sparka ut honom och hans telefonen lätt från balkongen då!!!

Precis vaknat från en skön powernapp tyvärr vart man avbruten utan några telefonsamtal men men (: på söndag kommer serkan och jag är jätte glad för det <3

Varit nere vid poolen en sväng! Ganska varmtmen molnigt (:
nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan börja förkröka lite för att sedan träffa Isi och Svenja och Sara ska självklart med ((:


Av Jennifer Johnsson - 17 september 2012 13:51

Så där ja nu är väl Heléne vid flygplatsen och väntar på flyget till Istanbul! Drog en sväng in på alanyum.
Vart lite fika!
Sen vart det att vinka av heléne vid transfern (:

Sen drog vi in till stan och skulle shoppa lite! Hittade ett par söta skor för typ 80 kr! Och ett par nya lila flippflopp för 100 kr så mina favorit rosa har tagit sig ur formen !! Men men What to do (:

Sen köpte jag en klänning för 20 kr! Så har inte spenderat så mkt på dagens shopping och det var även de. Första shoppingen oxå!


I går var det utgång och slutade med super fylla! Adem ringde och sa i princip att han skulle dö sedan la han bara på! Yeah man! Haha
Känner mig lika dan! Min pigg och glad iallafall (; Haha
Var iafall full sitt ing på
Balkong förkröket!

Varit extremt dålig på ta kort afall!

Av Jennifer Johnsson - 16 september 2012 10:11

I förrgår var vi ute på losangeles mamma smet iväg en sväng och kollade runt! Medans Heléne och jag drog I oss en stor mojito och Sara en öl, sen jag vi till robinhood garden och tog mig en mojito till och Heléne två vite russia usch ens kunna dricka en drink med bara det namnet!
Sara drog några öl!

I går vart det middag på istanbul steak house och träffade min älskade vänn beddoOoOo (:
Vart det Chill på balkongen!
Nu ska vi snart ner till stranden (:

Och så har tanterna varit snälla och städat och så har vi tvättat 4 maskiner täckena är nu tvättade och klara ((:

Av Jennifer Johnsson - 15 september 2012 14:53

Varit nere på stranden i 3 timmar innan dess var det brak fulle och nu vart det en macka så vi kan åter hämta oss från stakande 33 ! Svettigt värre!!!

Sen blir det alanyum och in till storstan Alanya för shopping och betala elräkningen .... Fast dom har väl stängt då! En annan dag kanske !
Har även hunnit med och försökt skära av mig två fingrar!!
Lite bilder

Av Jennifer Johnsson - 14 september 2012 13:18

Igår vart det en hemma kväll på nennos cribs in da house! Nä skoja bara men jo det var det! Var ner till marknaden och köpte frukt på vägen hem efter skit resturangen!
Så vart lite godis och melon och vin, nötter och grejor !

Trevligt trevligt!! Rena döden för fötterna dock! Men men lever bara 1 gång!

Sen kom Adem hem vid halv 1 tror jag vart lite snack på balkongen och sedan skulle vi se på film Sara låg på golvet och Adem i soffan jag själv satt intryckt i ett kör i soffan och dom där mupparna somnade ju efter 14 min! Vilka jävla vänner (; Hahaha

Thanks for that!!

Vaknade upp vid 8.15 eftersom Adem jävla alarm gick på som vanligt en vacker dag spolar jag nog ner hans telefon!

Sen vart det promenad till tosmur för att ta bussen till dimcay, var lunch för en stund sedan tog självklart inget kort men men vart två tallrikar en med kyckling och Adana kebab och sn dolmar och cigara och sallad! Jam Jam vi åt inte ens upp allt ((:

Så nu har vi legat här i 3 timmar Solat och badat i ca 10-15 grader i vattnet (:

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards