nenno

Alla inlägg den 27 september 2013

Av Jennifer Johnsson - 27 september 2013 09:30

Här i Alanya börjar det bli kalllllt om nätterna går inte längre att sova med påslakan här inte brrr vad kallt!!!

Blir att sadla om bland sängkläderna och in med täckena!

Henke åkte hem igår morse, har typ inte hunnit vart inne så mkt för vi har gjort så mycket ( enligt mig afall) haha, så har inte blivit något bloggande för har bara varit hemma o vänt til nästa ställe.

 

Det har varit tokigt kul i afall!

Jag vetinte riktigt vad jag ska göra, fyller ju år i morgon men ska jag bjuda grannarna på mat ? Har ju inga knapppt några killkompisar kvar just nu här nere, de flesta har dragit så, blir grannarna o jag ^^

 

I morgon eller på söndag kommer Mehmet Ali som gjort denna byggnad eller ja har ansvar för den, och så ska vi typ ha ett möte om händelsen som hände för några veckor sedan!
SÅ  får vi se om det kan leda till något underbart, eller om det blir detsamma som nu!

 

Här om dagen skulle jag gå till poolen med Toprak o Henke, panik vände när jag såg Nihat eller hur gubb fan stavas mitt hjärta var på väg att hoppa ur kroppen!

Igår umgicks jag med grannarna hela dagen eller dom kom till mig först sen gick vi över till dom och åt lunch för Toprak kom hem från skolan, sen vart det sko shopping eller ja det tog u typ 2 timmar innan hann hittade ett par skor! sen gick vi och fikade på zeyneps kontor.
Sen vart det det gamla vanliga med familjen Simit cafe. Sen kollade jag på uggs skor, damn en ny model Självklart inte min stl!! dom va la så fiiiiiiina! Dom hade varta men det ville jag ju inte ha eftersom jag ville ha bruna! 

Får la gå dit om någon dag igen! Kanske att dom skulle få in några nya, sen shoppade jag 3 tjocktröjor! Kul att man hitt något till sig själv för en gångs skull :D

Sen vart det cay balkong häng! Idag drar jag till havet!

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards