nenno

Alla inlägg den 4 maj 2012

Av Jennifer Johnsson - 4 maj 2012 12:13

Jaa, ikväll blir det turkisk mat på middgaslistan kommer att bestå av:
Dolmar
Turkisk pirog
Manti
Lahmacun ( pizza ) 

OCH SALLAD, EV SKA JAG VÅGA MIG PÅ BAKLAVA.. HUR DET KOMMER GÅ? JA JAG VET INTE...

HAR PRECIS BÖRJAT MED DOLMARNA, men är så trött i fötterna redan har många timmar kvar i köket, så jag förstå ännu en gån till varför turkkvinnorna inte jobbar = MATEN TAR SÅN TID! Jo men sen kan det ju självklart vara att jag inte har tempot som dom kanske har sm gjort det där ex- antal gånger.

Men men ska nu börja fylla dolmarna och stoppa dem i kastrullen för att invänta ihopkokning :) som BARA tar 45 min :))

Fyfan vilka LÅNGA ARMAR jag hade från Ica kvantum och hem!! Påsarna var ju inte det lättaste USCH...
Och lisa har ju mitt busskort så kunde ju inte ta bussen hem heller, men armarna känns fortfarande typ behövade, men men  vad gör man inte för att sina vänner ska få hårt arbetad mat? :)

Pratade med Adem igår och ja han lovade ju att ringa samma dag som han drog till Alanya men näähepp han glömde ju bort mig, men det hade han tydligen inte gjort men jag tror han ljuger lite ändå!!
Han sa afall att han hade dumpat sin väksa i lägenheten för han ska till mor och far sin som bor i  ***** Kommer inte ihåg bara för det .... men men han berätttade att det låg stumpor på golvet och det så verklign ut som om någon bodde där...
om så orden fick hela min hjärna att gå i hög var för jag trodde ju att han menade att någon bodde där, men han menade ju att de såg ut som jag hade hela mitt liv kvar där, smink o kläder osv.

men jag fick största klumpen och trodde att det var någon som bodde där och jag började tänka VEM FAN ÄR I MIN LÄGENHET?????? 


men efter mkt så fattade jag vad hanmenade, men vart dörädd, Ja men han sa att han hade ju bara slängt in väskan , SLÄNGT IN VÄSKAN??!
 NÄ DU SÅ HÄR GÖR MAN!!!!!!!:
Dumpar väskan, drar upp alla skalen på utsidan av fönstret, ut med möblerna ut med grillen ut med tvättstället, ut med blomlådan, öppna upp datan koppla in det i högtalar systemet dra på en jävla GÖJJ LÅT Tänd en sigg sätt dig på balkongen och andas in all go jävla luft FORT! 


Men jaaa Adem hade ju lagt MÄRKE till att jag hade sprit kvar iafall... TUMMEN UPP OM JAG HAR DEN KVAR NÄR JAG KOMMER!!
Här ska det lagas!!
     

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards