nenno

Alla inlägg den 4 januari 2016

Av Jennifer Johnsson - 4 januari 2016 15:45

Som vanligt har jag alltid turen med mig!!
Snickrarna hade fastnat i poliskontroll i morse i konakli.... JIPPIII,  vet faktiskt inte vad som hände (det var något med papprena på bilen) men dom kommer i morgon istället.


Methi åkte till jobbet med båda mina bankomat kort i jackfickan...
Så nu sitter jah och räknar 5 kurus och 10 kurus och hoppas på att få ihop 8,5 TL ( är uppe i 6 TL och 10 KURUS!! Få rhelt enkelt leta vidare efter små mynten... 

Annars brukar jag ha 5 lira i köket 5 lira i asken på balkongen 5 lira i smink väskan 5 lira i strump lådan..... Ifall men behöver en liten slant då och då....

Men ja methi tror jag lägger pengarna på massa ställen för att jag själv tror att pengarna kommer fördubblas. men det vet jag ju att dom inte gör eftersom jag inte är en tur person. Men nu är dom där 5 tl här och där slut ! efter sista mat servicen, SÅ det bliir att fylla på dom ställerna igen!
Så jag och zid kan gå ner till market, eftersom det har slutat spö regna nu! 

LIka snuskigt väder ute som i morse bara att det började regna efter 10.00 el något.
Ska tydligen i stort sätt se ut så härhela veckan ... regn... Så hoppas att köket blir klart fort, även fast dom börjar i morgon. då gör det inget att man är hemma hela dagen....

Av Jennifer Johnsson - 4 januari 2016 08:30

En sån brrrrrrrrig dag idag, så grått ute så kallt !! Det hjälper ju inte med dom här hääääärliga betongväggarna heller, precis kommit ur i duschen, så kallt utan en dörr till badrummet, tror dom tar med sig dörren idag och fixar till den.
idag ska det klagas på badrummet, dom ska komma emellan 10.00-11.00 och riva köket, inte det minsta ledsen att snusk köket åker ut i regnet, kommer inte  gråta en enda skvätt :)

Igår mätte vi och fixade alla nya gardiner som vi fick av mamma som ska och sys upp.
Dom är lila såg väldigt annorlunda ut, haft vita gardiner i flera år nu och är man bara här över sommaren så byter man ju inte gardiner så jätte ofta (inte jag afall).

Behöver 4 st nya gardinkonoppar ( ska kolla på ikea om dom har några fina, det är så svårt att hitt ai turkiet och har ingen lust att köpa dyra sånna för att gardinstången ingår när man redan har gardinstångar som man gillar,)


En normal sovmorgon med Zid efter första kiss turen

 

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards