nenno

Alla inlägg under april 2013

Av Jennifer Johnsson - 24 april 2013 11:15


Mowgli var trött innan vi han börja ? Trodde väl inte sina ögon när han skulle ut och rida så tidigt som 7.20 ... Stackarn



Av Jennifer Johnsson - 24 april 2013 11:13

Mowgli var trött innan vi han börja ? Trodde väl inte sina ögon när han skulle ut och rida så tidigt som 7.20 ... Stackarn

Av Jennifer Johnsson - 23 april 2013 18:55

I natt så härjade sömn problemen, inte alls kul och inte kunna sova inte bara det utan täcket hade snurrat sig oxå men jag orkade inte fixa det så jag låg och sparkade med fötterna och irriterade mig för det istället!

Vaknade halv 10 så länge har jag inte sovit på flera veckor, inte för att jag egentligen sov så mkt eftersom jag somnade efter 03.00 men ändå!

Vart att åka till mowgli och hoppla pålle lite höll mig till att skritta runt stallet innan och efter ridningen för jag ville inte åka av eftersom det stukande fingret börjar bli bra nu! Vart en svettig heeeeeest!
Mowgli och jag posade på bilden O ja det är nog dags att färga ögonbrynen igen ser det ut som !

Var ner på Helenes jobb så vi har taktilat, ätit goda mackor hos Hélène O nu väntar vi på forro så ska vi gå och steka lite i bastun !

Av Jennifer Johnsson - 22 april 2013 22:45

Kom på att jag hade en sida som det hette bilddagboken, och så kom jag in och allt eller ja de fick skicka mig ett nytt lösenord så att jag kunde komma in igen, så kollade på alla gamla bilder hittade en massa på Bisse bus och Alex sen var det lite Alanya bilder och Massa Bajen bilder, det var tider de !!
Så hittade jag en gamal låt som man lyssnade på mycket förr!

- undrar om man fortfarande hade ridigt idag om Bisse inte hade gått bort?

Bee strong <3

       

Alex <3

   


Första och andra gången i mitt liv in da Turkey!

       

Av Jennifer Johnsson - 22 april 2013 11:43

Här är en bild på halva klästegen på ca 2 meter ! Den är iallafall mycket längre än mig och jag är 158,2!
Jag gillar formen rätt mkt på den efter som den är inte så steril och kantig och tråkig utan den har runda och fina former precis som den kommer direkt från skogen! Kanske lite svårt att se på bilden men den är en klar skönhet (;

Så den ska bli inpackad och hänga på till Turkiet (:

Av Jennifer Johnsson - 21 april 2013 11:48

Min vänster hand har fått en dålig start på säsongen i år ! Började med en brännskada från ugnen på jobbet på fuck fingret! Sedan en avramling och ett stukat pekfinger! Vilket finger här näst?

Yeah !
Slutar 21 idag många timmar kvar !!!
Bara så där 9 timmar ! Sedan börser fan säng läge fort som satan, för engångs skull går man sällskap hem på bussen av forro som är på andra huset och jobbar!
Eller så öppnar jag rosé flarran och firar att det är 25 dagar kvar! Wööööw
Hihi
I veckan ska Sara och jag ner och röja i källaren i kullsta ! Jag ska ha fram sommars skorna och lite annat dyl (;

Av Jennifer Johnsson - 20 april 2013 09:53

Vaknade upp med Sara så som varje dag!
Men mamma kom hem för tidigt tyckte jag och Arne kom gåendes kl 7 vid backen efter bilen kändes konstigt! Eftersom han bör ha sovit !
Men det var ju inte så konstigt egentligen efter som NÅGON har puttat ner häst transporten vår i diket!!!
Vi bor på landet? Måste det finnas AS exakt över allt, varför måste man sabba för andra människor exakt hela tiden? Vart är detta avlånga land på väg någon stans?
Och vad fan är det för fel på folk ??

Av Jennifer Johnsson - 19 april 2013 12:27

Morgonen bestod av en svår sovande natt med en slemmig Sara vi min sida, men du Sara hade du sett min ridande resa i morse hade du dött!!

Åkte med systeryster till stallet fixade mowgli och red ut en sväng för att sedan inta ridhuset, ja vart grusvägen ner vände sedan om och tig grusvägen tillbaka, satte galopp och mowgli började att stöka genom att byta galopp i varje språng och sen kom det en vatten pöl som han vart tokrädd för O tvärnitade i full vart av flög jag upp igen med ett? Stukande finger! Oooh vad arg jag var !! Började tjuta i öronen typ som tinetus, men det gick över tills jag kom till tältet, ropade på josse, eftersom jag inte viste vart dem skulle börja med traktorn en liten munter fröken kom fram, efter de att jag berättade att jag flög av började hon att le ....: jaha du syster och vad är det för fel på dig ? Hmm
Kul att du gillar när jag åker av, men men jag har klarat mig allt förlänge med att inte åka av så var väl dags ni, satans finger som bara är i vägen som jag stöter till med all på! Lite hårt är fingret och svårt att böja!
Hatar det där momentet när man ser hela bilden framför sig när man ramlat av men man har ingen chans att rädda sig själv utan att bilden går så långsamt men man ligger desto fortare på marken !

Mupp ponny plutt! <3

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards