nenno

Alla inlägg under september 2013

Av Jennifer Johnsson - 13 september 2013 19:40

Har åter igen umgåtts med familjen yildiz hela dagen vart som sagt frukost jam jam sedan in en timma till mig sadla om till andra kläder sen med bussen in o kolla skolkläder till lillkillen, men dom va slutsålda så han får gå med vanliga kläder i en vecka
Sen vart de fika på simit sarayi cafe i alanya, sen hälsade vi på någon som gulay kände som hade ett kontor bredvid mudo i Alanya o där satt vi en stund, sedan gick vi tillbaka till simit då hade Thomas o hans mamma kommit med bussen så vart det en timmes miiuiiiiiinst fikande till ! Så gulays pojke och jag drog till katt hemmet i parken se åkte vi radio styrda bilar och Sen skulle Thomas få nya kläder sen vart det mat o Thomas fick den rosa hoppla saken som Gülay sitter på (:
Kul dag !!

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Av Jennifer Johnsson - 13 september 2013 10:51

Vaknade vid 8 minns att jag var påväg ur sängen, vaknar sedan upp att de står någon o dunkar på dörren, hmm vem kan de vara ? Jomen visst det var Thomas !

Han skulle hämta mig för frukost! Söta grannar! Varit där i 2 timmar, ska med syrran o hennes son till centrum o kolla på skol uniform nu, eller om 10 min jag ligger bra till i tid ^^ hihi

Imorgon blir de verklighet! Men vilken skön vecka man haft!

Bild: Thomas o hans snälla mamma ((:

Av Jennifer Johnsson - 12 september 2013 21:45

Skulle gått till stranden men, kom aldrig ut eftersom kärring jäveln stod och spolade gatan i två timmar! Så Thomas knackade? Dunkade med armarna på dörren öppna gjorde jag! Han levde lite rövare tills han fick syn på mina get mattor så sprang han o klappade den o sa hund hund, o va ja garva !! Ja sa nej nej !!! Bääääää bäääää Thomas sa hund hund !
Söt unge!! Sen sa ja neeeej bääääääää ( vete fan hur man för ljud som en get, men tror inte han hajjar skillnaden när man är 22 månader :P Hahaha!
Sen tog han upp " hunden" snurrade get mattan i luften o sa vovv vovv !
Döööööör lite ! Mattan hårar så himla mycket så kom hans mamma in i hår snurrandet med " hunden" i luften o han vovvade!

Såg rent sagt förjävligt ut !! Hahaha

Sen letade han upp godiset o sen drog han hem till sig ( 5 m o gå) fick 20 pussar på den korta vägen, passade på att gå in med tallriken som jag fick mat på ( som jag äter nu) jammmmmiiiii!!

Berättade problemet med grannarna o dom ba neeeeeeeeej!!!!
Sen vart det tee *10 stora koppar minst på 6 timmar som jag var där !! Vart varierande samtal med språk av tyska, turkiska, engelska o svenska ! O lite Google translate o en ordbok från tyska till engelska !
Tror afall att vi hakade vardera ! Fick en gorme lunch!! O massa goda sötsaker !! Ni är underbar !!
Så kom precis hem från Oba centrum tog syrran i den äldre sonen till Adem för lite hår klippning o plocka ögonbryn !

Haft en toppen dag !! ???

Av Jennifer Johnsson - 12 september 2013 09:55

Inte idag heller :D

Blir stranden igen! Awsome !! Måste bara köpa mig lite ny olja, till kroppen så man kan få lite färg!!!!

Eftersom han som har hästarna körde hem broder sin som spenderat halva sommaren hos hästarna o jobbat! O dom tog sig en moppe tur till Antalya på 3 timmar så pållarna får vila lite !!
Skönt för dom !!! = jag får oxå vila :D :D

En bild med morots olja ! När den är på ser man ju brun ut :D

Av Jennifer Johnsson - 11 september 2013 19:38

Har äntligen kommit tillbaka, sötnosen Thomas car snabbt på min dörr när han kom hem !!
Kackade nyss på dörren, tänkte att det är väl kärring jäveln !!
Men de va de inte de va bästa grannen som kom med mat! Ångrar så Mycket att jag för engångs skull åt mat tidigt !!! Annars brukar jag äta typ vid 21 alltså om 30 min men de va typ en timma sedan jag åt!
Fasan! Men de blir lunch det i Morgon !!!

Innan dess kom hon o Thomas in för att kolla om jag hade frys om hon kunde stoppa in en hel kasse med får ? Get? Ost hon hade vara 6 sådana påsar ned sig nu när dom kom från hennes mamma o pappa! Men jag vet inte om jag fick den, skulle säkert on inte annat få äta de hur mycket jag ville ^^
Vegitarisk lasagne vs Turkish food !
Orkade med 2h o 15 min idag på stranden innan jag gick hemåt ! Men men jätte tråkigt o ligga där helt solo!!

Av Jennifer Johnsson - 11 september 2013 10:21

Efter att jag kom hem i går runt 16.00 så städade jag! Fan va duktig jag var !! Hahha dock hälften av skiten kvar men det är ju en början till något bra iafall ! Rev ut skåpen i köket ordnade om lite, vart bra!! skickade en bild till mamma om jag skulle kasta plastglasen då jag hade beslut ångest!! Men hon tyckte dom skulle vara kvar eftersom jag hade varit så rädd om dom förut!
Men dom åkte upp längst in!

Klippte ut hmm plast saker till lådorna så allt inte far runt! Eftersom lådorna är för konstig modell för att ha sådana plast saker i som man kan lägga bestik osv i !

Inge folk idag så betyder ledigt ! Så blir att spendera någon timma vid havet, hoppas att man inte blir rast lös efter 1,5 timma bara för då måste jag ju gå hem o städa o det vill jag ju inte göra ! Haha

Så blir free Beach på östra sidan! Fattar inte varför man ska betala för solstolen! Men men ! Klart pengarna måste ju in på något sätt ! Men har ändå vart en hel del vid stranden så då kunde jag ju köpt 5 nya solstolar ^^ hamoha!

Vet inte vilka bilder jag har lagt ut från Antalya men gjorde ett litet collage!

Arg**** nu gick strömmen igen !! Gjorde den igår vid den här tiden oxå! Så det betyder att jag måste gå nerför trapporna ( INTE ALLS JOBBIGT) men kärring jäveln har sin dörr öppen på andra våningen hela tiden! Undrar om man får något i huvudet då? ( ni som vet få av er hajjar) !!

Av Jennifer Johnsson - 10 september 2013 10:15

Vart tydligen ett utkast? igår ) så vi prövar igen =)

Igår när jag vaknade vart det en dusch sedan gick jag till mark Antalya o shoppade lite,emre kom efter 2 timmar sen for vi till mitt hotel o lämnade saker sen vart det vidare till nästa shopping c som heter migros, kollade i lite affärer köpte en klänning o ett par leggins och en mascara.
Sen gick vi på bio och sen vart det fika! Filmen ca hur kul som helst!!
Emre tyckte väl inte att den a lika rolig som mig mm va fan (:

Sen tog vi bussen till hans kompis vars lille bror hade fest eftersom han klippt bort förhuden ( kommer inte på vad det heter) men men ni fattar var en hel drös där, sen efter de vart det bilrace med Lill killen som Hängde ut från bilen. Ett antal 10 bilar åkte efter ! Jag med!!
Alla tutade o tjoohade.

Senare vart det hem gång o öl i studenternas kvarter här i Oldtown Antalya! Lika bra dag igår !
Förutom böneutroppen som hölls under festen! Men det gick de med men varade ju i typ 30 min med två olika killar som höll i Micken.

Av Jennifer Johnsson - 10 september 2013 10:14

 så då är det typ bara en månad kvar ? :((
Dags att trappa ner på hästarna o få sig lite färg snart? Hur kan toden ha gått så fort? vad har hänt? vad har jag gjort?

why why why ? det är inte okey att dessa månader sedan mitten av maj har gått så himla fort känns som man kom för en månad sedan ?


Tänk vad man kommer att frysa när man lämnar turkiet emot sverige, vill inte ens tänka tanken ... blir att köpa sig en ny jacka direkt!

Men tänka sig vad skönt det var att få sova i sin egen säng i natt ooh  jag sov som en stock!! var inge större fel på hotell sängen men hemma är alltid hemma, idag är det senare städning på schemat ser ut som någon släppt en bomb!! vet inte vad som är rent o skitit heller ....

längtar till 1 oktober för då kommer min tysk <3 



Så här såg det ut när man skulle åka, kommer knappt ha någon vikt med mig hem alls!! förutom de få sakerna jag köpte i Antalya.
Ingen vits med att man tar med sig något här ifrån det är ju det som är så bra :D

 

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards