nenno

Alla inlägg den 6 februari 2013

Av Jennifer Johnsson - 6 februari 2013 19:51

Här sitter man i sin ensamhet i köket med mitt kanel te, och lite ljus rosorna ag fick av sara börjar tröttna på livet så som jag som sjukskriven... Trött på att ligga på soffan, känns konstigt att inte jobba, men idag har jag inte varit ute och rört på mig heller för det gjorde jag verkligen igår ...Noooot, gick med sopporna för sa till sara att jag klarar det, men sen gick jag till frissan och boka tid, hade väl för högt tempo på hem vägen känns så konstigt att gå långsamt när man inte är van vid det!
Och ja det var lite jobbigt för kroppen, så men ska afall gå ner till klippningen i morgon det behöves verkligen, men har nu satt på en tvättmaskin, lär ju kunna hänga den nu i allafall, för nu behöver jag inte skrika på stackars sara så fort jag tappar något, och är även verktabletts fri :D


Igår beställde jag lite saker så jag kan göra mina egna fjäderörgängen så jag kan vara lite sysselsatt ;) Eftersom det är dem ända örhängena som jag använder !

Annars har jag kollat på massa gardiner till turkiet och sängöverkast, fattar inte vrf säng överkasten ska vara så dyra vill ju helst att det ska vara fint oxå men inta tänker jag lägga ut 1500:- för något som jag bara får se någon månad?

Även kollat lite sängbord och hängare till sovrummet efter som kläder o diverse bara blivit hängt över dramaten som var tänkt från början att inte bli en diverse hängare utan ett redskap till marknaderna när man kommer hem med sina 40 påsar frukt och grönsaker, där efter har armarna oxå blivit en halv meter längre?
Men dramaten rutis åkte under sängen sist ;O

 

Åhhh vad jag vill renovera kära lill kockvrån! My money say NO

menar vem vill ha dena färg på sina skäp luckor man mår ju bara dåligt av att de det!!

 

 

VARFÖR INTE FÅ PANGA UPP DETTA KÖK? 
Ska nog ta grannes nr som fixade deras kök när jag kommer ner för något finnt kan man säkert skaffa sig för en mindre slant? eller hur?
I Turkiet sa grannen att don omyte har hörnskåp i köket osm dom väljer men, dom hade löst sitt på annat sätt. men nu har de kommit ut med hörn skåp på Koctas :) Allt går att lösa JAA!

får väl bara ätta bröd så ska man väl kunna få ihop ett gött kök :D

 

 

Eftersom Sara jobbar till sent så missar man ju alltid lögnen som tur är finns ju internet och svtplay (Y)

så vi kollade på går dagensa avsnitt idag DAMN FAN FAN FAN vad spännande !! Hur månfa ggr har jag inte varit på väg den senaste timmen för att kolla? MÅNGA GÅNGER!

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards