nenno

Alla inlägg under februari 2013

Av Jennifer Johnsson - 12 februari 2013 09:45

Sitter på tåget in mot stora staden Sthlm ! Ska till Sophia hemmet och ta bort mina stygn idag!
Spännande men läbbigt!!
Har ju inte min högra hand Sara med mig idag eftersom hon har varit uppe i ö-vik! Så får klara mig på Mina egna ben!

Idag är det en månad kvar till London :D skojjiiiigt!

Iförgår se jag Malin, josse och Pelle O åt taccos hemma hos Lovisa , trevligt trevligt, fick en svag syster med mig hem, som sov kvar!
Så igår var jag nere och köpte kontrakt för uthyrningen av min lägenhet, sen va jag in på alla affärer i nynäs ( tar dock 10 min ) FÖR DET ÄR JU SÅ MÅNGA? Vettiga !

Sen kom forro och hämtade sina saker och sen städade o tvättade jag! Det tog lite på kroppen !
Sen till kl 18 kom mamma så gick vi och delade på en kebab pizza och vi åt inte ens upp hela den och vi var proppmätta!! Innan dess köpte vi godis på Willys ( kvantum har ju bästa godis sortimentet iafall )

SEn kollade vi på lite lampor och gardiner! OCH MAMMA KOLLADE PÅ KRIMINAL SERIE! Wow! Mamma kollar ju inte ens på tv !!!
Hon undrade varför dom hade sånna där hemska serier, FÖR DET GÅR INGEN ANNAN SKIT (;?

Av Jennifer Johnsson - 6 februari 2013 19:51

Här sitter man i sin ensamhet i köket med mitt kanel te, och lite ljus rosorna ag fick av sara börjar tröttna på livet så som jag som sjukskriven... Trött på att ligga på soffan, känns konstigt att inte jobba, men idag har jag inte varit ute och rört på mig heller för det gjorde jag verkligen igår ...Noooot, gick med sopporna för sa till sara att jag klarar det, men sen gick jag till frissan och boka tid, hade väl för högt tempo på hem vägen känns så konstigt att gå långsamt när man inte är van vid det!
Och ja det var lite jobbigt för kroppen, så men ska afall gå ner till klippningen i morgon det behöves verkligen, men har nu satt på en tvättmaskin, lär ju kunna hänga den nu i allafall, för nu behöver jag inte skrika på stackars sara så fort jag tappar något, och är även verktabletts fri :D


Igår beställde jag lite saker så jag kan göra mina egna fjäderörgängen så jag kan vara lite sysselsatt ;) Eftersom det är dem ända örhängena som jag använder !

Annars har jag kollat på massa gardiner till turkiet och sängöverkast, fattar inte vrf säng överkasten ska vara så dyra vill ju helst att det ska vara fint oxå men inta tänker jag lägga ut 1500:- för något som jag bara får se någon månad?

Även kollat lite sängbord och hängare till sovrummet efter som kläder o diverse bara blivit hängt över dramaten som var tänkt från början att inte bli en diverse hängare utan ett redskap till marknaderna när man kommer hem med sina 40 påsar frukt och grönsaker, där efter har armarna oxå blivit en halv meter längre?
Men dramaten rutis åkte under sängen sist ;O

 

Åhhh vad jag vill renovera kära lill kockvrån! My money say NO

menar vem vill ha dena färg på sina skäp luckor man mår ju bara dåligt av att de det!!

 

 

VARFÖR INTE FÅ PANGA UPP DETTA KÖK? 
Ska nog ta grannes nr som fixade deras kök när jag kommer ner för något finnt kan man säkert skaffa sig för en mindre slant? eller hur?
I Turkiet sa grannen att don omyte har hörnskåp i köket osm dom väljer men, dom hade löst sitt på annat sätt. men nu har de kommit ut med hörn skåp på Koctas :) Allt går att lösa JAA!

får väl bara ätta bröd så ska man väl kunna få ihop ett gött kök :D

 

 

Eftersom Sara jobbar till sent så missar man ju alltid lögnen som tur är finns ju internet och svtplay (Y)

så vi kollade på går dagensa avsnitt idag DAMN FAN FAN FAN vad spännande !! Hur månfa ggr har jag inte varit på väg den senaste timmen för att kolla? MÅNGA GÅNGER!

Av Jennifer Johnsson - 5 februari 2013 12:31

Malin kom förbi på kaffe så vart det go fruktsallad med banan, kiwi,hallon,passionfrukt o vaniljsås (:

Av Jennifer Johnsson - 3 februari 2013 21:55

Idag har jag varit på ICA kvantum (; så långt ifrån hemmet har jag inte varit på 1 vecka! Whoo, ja vi tog ju bilen (; hittade en vagn med en 5a i som jag hängde på!!?
Träffade farbror Kalle och en vikarie från jobbet, o h så missade jag tydligen en snygg kille som jag för bi bara för jag stod och snackade damn!!
Stackars Sara som fick bära upp all mat!!

Idag har jag duschat för andra gången efter operationen var ingen fara idag gick som vanligt bara att stackars Sara fick hjälpa mig att klä av och på mig ! Hon får stå ut med mycket stackaren(;
Sen vart det ytterfile med passion och mozzarella ost (:

I morgon är det återbesök hos farbror doktor ! Får vi se om såret läkt som det ska (:
N ska vi se film, någon flyg film från-12
Antar att planet kommer krascha (; hihihi sorry Sara !

Av Jennifer Johnsson - 1 februari 2013 21:22

Blir mindre och mindre kaxig ! Lätt att överskatta sig själv lite väl mycket!
Trodde jag var en starkare människa än vad jag egentligen är!

Idag skulle jag duscha börja Nojja innan jag skulle duscha och hur det skulle vara att ta bort stora förbandet på magen, min Goa AKA assistent Sara skulle hjälpa mig med duschningen och ta bort förbandet, börja med att jag bar alldeles svettig under fötterna och det började snurra rejält i knoppen på mig, vet inte vad själva rädslan var egentligen ? Sara hämtade jos och choklad och jag tuggade i mig upp på fötterna igen för att fortsätta dör att få av bandaget, gick så där fick passa igen sätta mig framför öppen balkongdörr, någon form av panik ångest? Eller bara rädsla? Jag är väl Inte en sådan känslig person egentligen ? Eller är jag det ? Nä ganska stark skulle jag nog ändå tippa mig som ?

Men detta var jobbigare än vad jag trodde, tur att Sara tar hand om en annars hade jag säkert tuppat av eller gråtit ihjäl mig !

LOVE TO YOU GIRL <3

Av Jennifer Johnsson - 1 februari 2013 07:45


Det är jobbigt när dom kör med grävskopan i marken för att lägga ut snön från trottoaren ut på vägen kl 6 på morgonen, JA det ät deras jobb men måste dem börja på vår gata då? Kan dem inte ta den vid 10 eller något liknande?

 

Jag var ju så kaxig i går med att jag kände mig så kry, är inte lika kaxig idag! Så tar gärna tillbaka allt kaxigt upplyft! Satan vad man sov dåligt i natt, kroppen ömmar över allt, vad ska man ta sig till?
Skulle kanske lyssnat på Sara lite, men och andra sidan lyssnar hon inte alltid på mig ;)
Men nu skulle jag följt hennes råd och ta det lungt, men får börja med det idag istället då.

 

Nu ska jag kolla igenom Dream Talk appen och se om vi haft några roliga samtalsämnen under nattens gång :)

Kl är ju snart 8 och jag vet inte vad jag ska göra, det lär ju dröja minst 16 timmar innan jag kan somna igen ? Så vad ska man göra i 16 timmar ? Hmmm

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards