nenno

Alla inlägg under januari 2016

Av Jennifer Johnsson - 8 januari 2016 07:45

Ja då var även bänk skivan på plats.
Jag är lite osäker på färgen, men what to do... nu sitter den på plats !!
Jag missförstod en grej i köket när dom var här i förrgår, om jag ville ha en kant i framtill av skivan.

ja sa jag ( trodde det var baksidan av skivan vi pratade om ) Men men.. nu så känns det lite bättre, så nu slipper det rinna ner vatten på lådorna el kommer ner massa andra saker på dem oxå.


Hoppas kaklet gör sitt och att det blir braaaa!! så det kan bli färdigt någon gång, trött på ha massa gubbar här hemma, igår kom dom ju med skivan och ena killen verkade helt flum, så han gick på min toa lite senare så gick jag in på toan......
Då var det urin på ringen och bajs fläckarkvar i toan, då var jag irreterad och frågade vem har varit på toa ??! isåfall kan du väl städa upp efter dig !! ( flummet gick till toan och spolade) efter dom gått så gick jag in på toan igen .... han hade glömt o ta bort urinet ...... USCH BLÄÄÄ PÅ DIG!! Vuxna människor som inte kan kissa!!!!!!!!! USCHHHH



       

Av Jennifer Johnsson - 7 januari 2016 09:08

Det börjar förhoppningsvis leda mot sitt slut....

Igår vart nästan badrummet klart el ja handfatet och spegel kom upp!
hade tagot en lång dusch innan jag tog kortet nedanför

         

Av Jennifer Johnsson - 6 januari 2016 12:00

Här kommer det lite bilder, från igår och toan från idag. Sen igår har dom jobbat med köket fixa allt lite jämnare och bytt ut några handdtag.

Hoppas slutresultatet blir bra!! 

Mitt lilla barbord ( matbord är endast 150 cm långt, methi tycket att det var för litet, men förklarade då att det kommer inte finnas något kvar utav "salong " delen då.

             

Av Jennifer Johnsson - 5 januari 2016 14:03

 yes i morse kom gubbarn 10.30 eller om det var 11.00?

Dom håller på nu med ut med det gamla och in med det nya ( den statusen är just nu )  Det nya är inne och lådorna håller på att görs i ordning, mitt i allt kom även dom som ska fixa köksbrädan och lilla bar brädan !

Det tog sin tid med, nu har två st precis kommit tillbaka frånatt varit och hämtat badrumsskåpet så det ska bli kul att de hur det vart ( KATALOG BESTÄLLNING) inte ens sett  IRL!!
Hoppas det blir bra !


Tycker dom börjar i lite fel orfning men men ...... allt kommer upp dom slog även ner lite av väggen iköket så får see vad som händer där, vad dom gör åt det :)

         

Av Jennifer Johnsson - 4 januari 2016 15:45

Som vanligt har jag alltid turen med mig!!
Snickrarna hade fastnat i poliskontroll i morse i konakli.... JIPPIII,  vet faktiskt inte vad som hände (det var något med papprena på bilen) men dom kommer i morgon istället.


Methi åkte till jobbet med båda mina bankomat kort i jackfickan...
Så nu sitter jah och räknar 5 kurus och 10 kurus och hoppas på att få ihop 8,5 TL ( är uppe i 6 TL och 10 KURUS!! Få rhelt enkelt leta vidare efter små mynten... 

Annars brukar jag ha 5 lira i köket 5 lira i asken på balkongen 5 lira i smink väskan 5 lira i strump lådan..... Ifall men behöver en liten slant då och då....

Men ja methi tror jag lägger pengarna på massa ställen för att jag själv tror att pengarna kommer fördubblas. men det vet jag ju att dom inte gör eftersom jag inte är en tur person. Men nu är dom där 5 tl här och där slut ! efter sista mat servicen, SÅ det bliir att fylla på dom ställerna igen!
Så jag och zid kan gå ner till market, eftersom det har slutat spö regna nu! 

LIka snuskigt väder ute som i morse bara att det började regna efter 10.00 el något.
Ska tydligen i stort sätt se ut så härhela veckan ... regn... Så hoppas att köket blir klart fort, även fast dom börjar i morgon. då gör det inget att man är hemma hela dagen....

Av Jennifer Johnsson - 4 januari 2016 08:30

En sån brrrrrrrrig dag idag, så grått ute så kallt !! Det hjälper ju inte med dom här hääääärliga betongväggarna heller, precis kommit ur i duschen, så kallt utan en dörr till badrummet, tror dom tar med sig dörren idag och fixar till den.
idag ska det klagas på badrummet, dom ska komma emellan 10.00-11.00 och riva köket, inte det minsta ledsen att snusk köket åker ut i regnet, kommer inte  gråta en enda skvätt :)

Igår mätte vi och fixade alla nya gardiner som vi fick av mamma som ska och sys upp.
Dom är lila såg väldigt annorlunda ut, haft vita gardiner i flera år nu och är man bara här över sommaren så byter man ju inte gardiner så jätte ofta (inte jag afall).

Behöver 4 st nya gardinkonoppar ( ska kolla på ikea om dom har några fina, det är så svårt att hitt ai turkiet och har ingen lust att köpa dyra sånna för att gardinstången ingår när man redan har gardinstångar som man gillar,)


En normal sovmorgon med Zid efter första kiss turen

 

Av Jennifer Johnsson - 3 januari 2016 19:48

Efter att ha ätit frukost och plockat ut alla skåpen eller ja det lilla som var kvar.... Det vart en hel del!

Men då gick vi iafall mot alanyum för att se om några el kjedja var öppen men det var dåligt med det, så när vi kom till alanyum gick vi takt ner på stranden istl och Zid rejsa gärnet !!!

Om vi nu gick 1km på stranden så vart det 2-3 km för Zid eftersom han sprang i cirklar och grejer och kutade gärnet !

Av Jennifer Johnsson - 3 januari 2016 08:24

Idag ska jag kolla på en ny spis (har tidigare haft gas), men eftersom köket är litet så tar  ju bara tuben upp ett skåp! 
Så kommer bli en Induktionshäll istl, gas är ju jätte bra eftersom, elen går ju ibland i området och vi har ingen generator till lägenheten så då funkar ju alltid gasen så man kan laga mat!

Och så ska jag kolla på en ny köks fläkt! 

 

Så vi får se om någor kul har öppet en söndag som denna, blir iafall inget köp idag bara att kolla.

Saknar min lilla stora bebis såååå mycket !! LYYYYYYNN
Saknar angelina lite ;) hon är så bitchiiiig!!

     

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards