nenno

Alla inlägg den 12 januari 2013

Av Jennifer Johnsson - 12 januari 2013 18:40

Jaha allt försvann som man skrev skulle bara kopiera från anteckningar från telefonen!!!
Skrivet lite från dagarna !
Åkte iallafall till aspendos med Hakan och mustafa! Vackert ställe kunde dock ha varit mer sol så hade man säkert fått grymmare bilder med iphonen! Var på väg dit en gång förut med Elisabet O Mahmut O Devrim efter det att vi hade varit i Side, men när vi kom fram hade museumet stängt!

I torsdags kväll när det vart natt dags så gick vi till den gamla villan som är en älta turkisk villa i mina ögon! Så på
Fredag morgonen när jag skulle duscha så fick vi sätta en stor kanna med kallt vatten på en kamin för att värma upp vattnet, som jag sedan Hällde i en balja O i baljan låg det en större form av en mugg som jag fick skölja av mig med! jag är glad över att jag inte har en massa hår på huvudet O bara hade tillgång till schampo i min mkt snabba dusch! Haha

men jag räknade 5 ggr och mina antal getter vart 97,96,102,96,98 så ja gick väl så där och tydligen hade dem fått in grannens get i inhägnaden oxå !

Sedan vart det ner gång till nya villan. Där hakans pappa väntade med traktor för att vi skulle upp i bergen för att fylla flaket fullt med ved ! Satan vilka uppförsbackar !!! Från början satt jag på kanten av flaket med trodde jag skulle hoppa ut flaket så, satte mig på stjärten istället!
Sedan stannade vi kvar uppe i berget för att vänta på hakans mamma som var ute med getterna. Hon skulle ha 110 getter men nät vi hade får in dem i sitt hem så räknade jag 5 ggr hakan 4 ggr O hans mamma 3 ggr och alla fick olika resultat! Dem hade även fått med sig sin grannes get! Mm det fattades ca 7 getter!

Sen vart det att ta en promis ner för berget för att sedan efter 1 timma så var det mat igen ! Det var min 3 gång inom loppet av 7 timmar !
Sen busade jag med en gullig vovve! Tänkte stoppa den i resväskan och hoppas på det bästa! Höhö!


Satt och väntade på att dom skulle visa sina flygbiljetter i väntan på att få gå på planet, visar min biljett bland dom 5 sista personerna, kliver bara fram till dörren som andre man kommer man in på planet ! Awsome det nu alla andra som stod och var irriterad! Mohahahh ingen stress!!

Har aldrig flygit med detta plan förut! Röd inredning och egna små tv apparater ! Synd att man ska sova då eftersom jobbet väntar!
Varit en massa tjafs på detta plan med fel platser och folk som vill sitta bredvid varandra som inte kunnat fått det för planet är smock fullt ! En grabb fick sätta sig i First class ! Lyllo han ! Inte hade man den turen och satt en rad längre fram ! Buhuhu på den !!!
Regnar som fan ute! Men nu rullar vi fast vi är 20 min sena ! Satan vad Turkish Arlines börjar slöa ! Dom har nog aldrig varit sena när jag åkt med dom förut vad jag minns men nu! Två ggr på en dag ! NOT OKEY !!
Annars nu när det är förseningar så har dom börjat med en påse med två torkade persikor i! De e ju gott! Så fått i mig 4 sånna idag oxå! Bra jobbat! Smalheten går så dära!!

Mamma frågade om vi inte kunde stanna på donken sedan ! Inga problem skrev jag gör jag väntar på min 5:e rätt nu så vrf kan jag inte äta 6 ggr för idag ! Damn!

Åkte aldrig hem i natt sov hos mamma vaknade vad ett duns då hade Lynn kutat ner för trappan och vält med sig den stora ljus lykta., skönt att snälla Arne oxå vaknade O tog fram dammsugaren, så jag kunde få gå O sova sista 35 minutrarna! Dom var jag värd! Fast egentligen trodde jag att det var mamma som hade ramlat och slagit i huvudet!

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards