nenno

Alla inlägg under januari 2013

Av Jennifer Johnsson - 23 januari 2013 19:00

Trötta kroppen!!
Hårt att gå upp 5.15 ut en snabbis med hundarna för att gå till bussen, för att sedan hoppa av i ösmo och byta buss för att mamma skulle ta södertälje bussen, i morgon blir det samma visa, fast att man jobbar 14 timmar, sen är jag nog död som människa på fredag. tur att man får sova till kl 12.00 innan stor handling med malin ...

Så var denna vacka snart borta för min del, lön snart oxå då blir det att boka biljetter till London :)
BO PÅ HOTELL COOOLT!!  Det är man ju inte bortskämd med..... Frågade sara hur gör man ? Hahah, tror jag bott på hotel 3 ggr i mitt liv?
En gån med min stora dag i åre, 3 nätter i estland och min första tur till Turkiet..





OOOOh MY CHESTER <33333




Av Jennifer Johnsson - 21 januari 2013 19:30

Idag har man hunnit med mycket ändå, ner till centrum hämtat ut medicin inför operationen och sara gar varit his läkaren och tagit blodprov, fattar inte vrf jag inte lär ig jag vet ju att apoteket vid parkeringen är sämst i hela norden och dom bittraste jävla människorna jobbar ju där oxå!!!!! 

Efter denna dag har jag nu lärt mig att aldrig mer gå dit!! sedan hem och sara fick ett samtal att hon inte behövde komma och jobba imorgon, tänk om man kunde få ha det så  ;)

Sen va det bara att sminka om och in till stan till bokad tid, gick väldigt fort så kom iväg därifrån tidigare än tidigast! Sedan in mot söder och in på saras jobb och slå en skvätt, sedan in på systemet köpa en dunk vin, sen ut mot tåget, eftersom SJ alltid har problem med sina tåg så hade dem självklart det idag oxå! why not lixom? Men kuta ner på södra för att hinna med nynäståget, självklart står det på fel sida så va bara att springa upp igen och ner igen, så hade dem precis stängt dörrarna så fick ta Västerhaninge tåget som skulle gå om 2 min men satt på tåg fan i 15 min minst utan att tåget rullade, sen hoppade vi av i årsta berg och fick vänta på nynäs tåget 10 min till.. döda SJ?

Sen när vi kom hem drog vi upp och ? jag vet inte vad vi gjorde sedan åkte vi till Estö Thai och sedan hem för då kom mami med hundarna.
I dag tar sara och jag Lördag!  nu öppnas vin boxen!!


Här kommer bilden som du inte hade sett mamma! Hahha  

Av Jennifer Johnsson - 19 januari 2013 19:15

Så där ja nu är man ett steg närmare jobb i Turkiet, känns så bra! 

Hakan har varit snäll och hjälpt mig att få tag på en mail adress, så jag kan maila till dem jag sökt jobb hos, vilket kommer underlätta med mina frågor :)
Så snart kan man bege sig till Turkiska ambassaden för att kunna få hjälp med ett arbetstillstånd !

Har varit på min Taktil kurs idag, kul men alla va så trötta :) Känner mig helt flottig efter all olja på kroppen, även fast jag har duschat =)

 

Längtar tills på måndag då kommer Lögnen ut på svtplay, något jag inte har berättat för sara är att jag redan kollat på sista delen men, jag ser den gärna igen utan problem :) Satan i gatan va man måste tänka när man ser serien, men det är la bara bra annars behöver man ju bara lyssna och kolla eller hänga med i texten och ine tänka så mkt :)

 

Lovade helene att jag skulle komma ovh äta taccos hos henne idag men så trött, vet inte vad det är för fel på mig nu förtiden, hoppas det bara är det mörka vädret! Sen kommer syster och sover här efter hon varit på kalas!

 

Av Jennifer Johnsson - 18 januari 2013 11:12

Denna lampa skulle ljag ätt kunna tänka mig ovanför soffbordet i alanya! DAMN så fin!

Fårgan är då bara om man gör den själv eller om man köper den sådära? Tror att man för skapa den själv, och hur gör man sen :D

 

Av Jennifer Johnsson - 16 januari 2013 21:35

Börjat snoka massa saker till lägenheten i Alanya! Jätte kul!!
Bl.a Gardiner, säng överkast, sängkläder, lampor, sängbord och saker till balkongen för mysighetens skull!
Tänka sig att man ändå haft den så länge att man behöver byta ut saker!!

Mitt största mål är ändå att Kunna renovera köket, skulle vara så härligt att riva ber skiten upp med vitt fint!!
Hoppas bara att pengarna kan räcka till det ! Då kommer jag bli lyckligast!

Idag har jag även mockat en box och ridit på Mowgli! Syrran klaga på att han inte va så busig längre? Men efter en stund efter den galoppera de sträckan i djupsnö så börja han bralla och hoppa rakt upp i luften och sparka med ena bakbenet! Så ja he is back !
Skrittade och travade Calypto i 10 min ! Sen nu har jag jobbat 15-21 och är på bussen på väg hem ! Längtar efter en dusch !

Av Jennifer Johnsson - 15 januari 2013 21:05

Idag har jag berättat för sara att vi ska åka till london veckan efter det att Sara fyller år :)
En måndag -Torsdag resa tror vi att det blir.
Leka Turist för första gången i våra liv :D Här ska det fottas och hej och hå!

 

11 mars - 14 mars -2013

 

 

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards