nenno

Alla inlägg under mars 2013

Av Jennifer Johnsson - 25 mars 2013 09:15

Ja det kan ju inte rikigt var det lättaste som finns, sen ON english gör ju saken inte alls lättare för 5 öre...
Men jag kämpar på tappert kommer va grå hårig efter detta skrivandet och det är ju lite synd eftersom jag har ju inte hunnit blivit 25 då! Men som tur har ju något smart arsle kommit på hårfärgen så går ju och täcka över  ˆˆ

vaknade halv 7, kanske ingen höjdar tid direkt eftersom jag kunde fått sova hela dagen om jag ville, men denna näsa tar död på mig och det kliar som fan! På köpet får man massa nysningar oxå! OHYE!
Igår var det jobb hela 12 timmar sedan kom Sköna bönan sara och hämtade mig så plockade vi upp systerryster i stallet. Så kollade jag och sara på walking dead efter som vi inte hunnit sett 3 avsnitt!
Ja och vi prioriterade LÖGNEN framför walking dead som var så bra!
Kommer alltid vara svag för dig honeybunny ....
Det ska du veta !

        Engin Altan Düzyatan  ˆˆ

 

Av Jennifer Johnsson - 23 mars 2013 22:52


a true story, and I did it: D


 

Av Jennifer Johnsson - 23 mars 2013 11:29

Ja man blir ju allt taggad när solen skiner och fåglarna kvittrar och man har stor koll på att det bara är 54 dagar kvar till världens underbaraste ställe land ! ( What i know )
Just nu känns det som tiden bara kommer att springa sin väg! Längtar bara till lönen då man kan föra över lite stålar till sparkontot! Wii ingen lyckolön denna månad eftersom man var sjukskriven 2,5 månad men men vafan!!

Livet känns så lätt nu när allt bara flyter på sakta men säkert, längtan är enorm till att bara få slå upp dörren till lägenheten och bara sitta på din underbara balkong! <3 yes yes i miss it!
Eller bara gå ner till poolen och plaska ! Lär väl antagligen inte ha något vatten i poolen men va fan ! Kan ju gå till grannen och bada i deras mega pool istället :D

Fått en tidig påskpresent av min kära mor! Tack så mycket <3

Av Jennifer Johnsson - 23 mars 2013 07:30


  •  

Detta är ett måste i mina ögon <3


 

Av Jennifer Johnsson - 21 mars 2013 14:00

F U C K T A X I 020 är det okey att få vänta ca 90 min på taxi ? Och man har varit i samtal med dem 2 ggr ? Och att dem ljuger om att den haft en taxi där men det va ingen där ? Vi va ju där ? Men om nu taxin hade varit där varför ringde dem inte då? Näää Cos Its a LIE!

Igår slutade jag jobba 9.00 så då åkte jag till stallet och mockade 2,5 box red mowgli O försökte borsta av all den vita pälsen ! Gick dock inte men gjorde mitt bästa fick lite skäll av Åsa eftersom jag tog nya ländtäcket mamma köpte när josse var och tävlade men va fan han kommer alltid vara vithårig bara att han fäller ganska mycket just nu!
Sen vart det lunch med josse och Åsa sen skulle Åsa packa till tävlingen i helgen så gick upp till garaget, så skulle vi gå ner för isbacken och jag slog en vurpa ! Yeah !

Sen kom Sara O plockade upp mig så kollade vi på lögnen O efter det hade vi gym pass i vardagsrummet ! Av slutade det med en promenad runt styran.

Sen kom familjen hem o det vart mat dags, sen for Sara O jag ner till nynäs för att hämta våran post SKATTE PAPPRET!
önskar att jag kunde fått lite mer men men behöver ju inte betala tillbaka iallafall (: så pengarna räcker ju afall till en månad i Turkiet så nu känns det inte så vrål noga med att spara pengar när man vet att man får tillbaka ! (;
Fastän jag ska spara så klart så mycket jag bara kan ! Ju mer pengar sparade ju närmare kommer jag mig en renovering :D även fast det inte kommer att hända i år men !

Sen vart det dans och musik med Sara Lovisa O josse på hennes da room! Kul kul (: Tycket synd om mamma som skulle sova där ner men jobbade somnat som en stock! Den drog Sara mitt i filmen för hon vart trötter!

Av Jennifer Johnsson - 19 mars 2013 12:45

Dags att börja fundera på hur man ska göra med balkongen då!
Antingen får jag dra åt skruvarna så stolarna och bordet klarar ett år till det vore det det billigaste sättet eller så har jag ett annat förslag? :D
Köpa nytt ute bord och stolar ;) Skulle allra helst ha vita ute möbler bara för vitt är så snyggt :P
Sen har jag ju köpt solljus lampor till balkongen som lite pimp till räcket &circ;&circ;

Jag är lite små är i denna ute grupp, men antar att den blir väl förstor  :(
Som är från Bellona, försöker kolla storleken på gamla bordet men då funkar självklart inte koctas sida, är väl alltid så när jag ska göra något oxå !!
Fast bordet är bara 1*1 m så kan ju funka! Så nästa problem är att det inte finns någor pris och Bellona brukar ju ha lite drya priser !

Men det skulle ju bli så fint på balkongen med denan grupp ju :)

 



Av Jennifer Johnsson - 18 mars 2013 17:48

NÄÄ OCH JAG VILL INTE FESTA UTAN DIG HELLER <3 ;)

59 DAGAR KVAR!! WOOOOP

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards