nenno

Alla inlägg under mars 2013

Av Jennifer Johnsson - 10 mars 2013 21:36


Om 12 timmar har man landat i London! Hoppas man slipper dessa -13 grader bara !!! Damn

Av Jennifer Johnsson - 9 mars 2013 07:52

Vart var John blund i natt? Ska skriva en avvikelse för han inte gjorde sin natt rutin hos mig inatt!
Ändå frågade syster om jag hade problem och sova fortfarande,(nej inte just nu svarade jag )
Sen somnade hon!!
Men inte jag ! Jo efter några timmars vändande så!
Frågan är vara vart jag ska skicka min avvikelse rapport ?

Annars hämtade snälla mamma mig igårkväll!
Så när jag kom hem stod syrran i duschen och tiggde kläder! Som jag tillomed fick tillbaka !! (;
Sen kollade vi på en b film! Den va lite snuskig i början men sen spårade den totalt!
Så nu sitter jag här utanför ICA för pigg som man är har man varit O köpt hårfärg! Eftersom det börjar lätta på färgen! Kunde ju va lite kul O h vara lite snygg inför London ! Så blir väl att färga ögon brynen ikväll och packa resväskan om jag inte somnar på bussen på vägen hem och vaknar upp någon annan stanns! Håller jag mig vaken får jag väl måla naglarna oxå eftersom party glittret suttit på i en vecka nu!
Lite skamligt att man inte packat ännu men eftersom man inte ska till Turkey så spelar de inte så stor roll vad som hamnar i resväskan (;

- Ha en göjj dag !!

Av Jennifer Johnsson - 8 mars 2013 14:09

I går var det födelsedags kalas för Sara ! Hon bjöd på go tacco paj (: Jam Jam ! Dock skulle hennes pappa komma kl 16 och vi låg och sov till 15.40 så vart lite små panik!

Josse stanna kvar på en sleep over !
Men när Pelle O Malin hade varit hos oss en stund var det två som drabbades av andnöd ac skratt anfall! Pelle O jag kom ungefund (Stavas) ?? Haha ! Afall att vi var lika roliga!

Trevlig kväll ! Tack!!

Så nu åks det till London om 3 dagar ! Och jag känner att jag måste fan färga håret innan vi åker ser för taskigt ut !!! :O så får väl gå och handla i morgon bitti innan jobbet! Gah!!

Av Jennifer Johnsson - 5 mars 2013 15:45

I går började jag med att ringa om toan som inte funkade så lämnade sara med skiten... Hahaha, så åkte jag in till stan för att sy om bodyn,  så nu sitter den mkt bättre, syningen tog typ inte ens 20 min så ja jag åkte hem och han bara vara borta typ 2-3 timmar sån snabb visit har jag jag nog aldrig gjort i stan, en timma in och en timma hem och 30 min fram och tillbaka i stan..

Vart mött av malin vid tåget hemma nere vid nynäsgård så följde hon med hem en stund, sen vart det maaaaaaaat och sen drog sara och 10 min senare åkte jag ner och vart stämplad av en tatuerare för första gången! 
Var inte så farligt som man trodde, fick jag ett sms av mamma att dom skulle ta bort fina Lumos, så när jag hade ristat in mina fåglar i huden så ringde jag mamma, så kom dom ner och hämtade mig, men jag skulle ta med mig en sax och en hårsnodd, i vårt familj  har vi alltid klippt av hästarna svansen, innan dom galopperar vidare till grönare vyer...

Så kom vi til ulltuna för att hälsa på stora ponken Lumos, han vart glad av att höra mammas och josses röster.
Hoppas du har det bra där uppe nu kära Lumos Em, du får hälsa alla vackra och ta pappa på en brallig rid tur på din rygg barbacka, och var så där busigt stökig som bara du kan vara.. så får vi se om papsen sitter kvar! 


Rest in peace ♥

 


Av Jennifer Johnsson - 4 mars 2013 10:44

Lr ja ! I fredags var man ute med jobbet för en personal har gått i pension, så vart det middag på Aya, för 189 kr för en tallrik mat kunde den fan varit bättre Asso ! Men men !
Så vart en trevlig kväll kom hem tidigt och somnade lika snabbt som jag kom hem ! Systeryster låg i soffan och lyssnade på musik grannen hade tydligen fest ?
Jobb hela lördagen sedan hem in i duschen i väntan på josse, Hélène O Lovisa !
Josse hade varit in med häst fan för 3 gången i Ulltuna för föratoppning så hon kom till 23.15 så hon hoppade in i duschen O så fönade jag och sminkade henne i snabbaste farten !

Sen ner till Aya O partayade lite stället va smock fullt ! Svår att ta sig in och ut !

Sen hem med Lovisa O syster O kollade lite på Alanya bilder och film klipp så Lovisa skulle haja hur gött det är i Turkiet ! ( faktiskt syrrans förslag!! ) .... Inte mitt alltså !

Sen somnade vi gott! Förstå gången som Lovisa är borta när syrran är kvar ! Annars brukar det vara tvärtom!
Så när jag vaknade satt syrran i soffan ! Konstigt värre, så vi gick och handlade lite frulle och sen bar det av till stallet för att lämna syster sen hem till mamma och lämna lite saker och sen mot länna och shoppa lite ! Trevlig dag utan stress för engångs skull !!

Vart lite saker till alanya så som ; Gardiner,Sängöverkast, disk svampar,disktrasor,en plastblomma, burkar som man kan ha kryddor i eftersom det flesta gryddor sälja på påse! Sen vart det nog inget för for min del! Aah en klänning på rean!

Hittade ett bra ute bord! På Ikea om man skulle bli fler folk! Som man oftast kan bli in da Turkey !
Så eftersom jag har paxat Sara en dag för att hon ska köra mig till antalyas Ikea ! Så köpa nog det bordet iafall, bara att man kan ju inte ha mina dröm stolar till det bordet !!! :((((
Men det är ju toppen ändå att man kan fälla ut det och få ännu större bord om så önskas ! Så jaaa ! Får la se men !

Av Jennifer Johnsson - 1 mars 2013 06:22

Slutade jobba kl 9 igår morse så kutade till bussen i mina blå leggins som jag skulle bytt innan, men ja gick väl sådära ? Märkte det halvvägs till bussen när jag tog mig en titt ner på benen !

Men hem kom jag! Och Sara var vaken så vart lite frulle med henne!
Hon skulle in till stan på möte så jag åkte med så vi kunde shoppa lite (;
Fick äntligen tag på Chanel mascara, den var bra ! Nästan som dioren! Kanske kan bli bra om man målar några ggr med den. (;
Vart även ett nagellack, en ny super behå! Även om jag prövade 15 st innan så fan jag den med sista prövningen, vart strumpbyxor O h en klänning o ETT PAR JEANS! Sist jag köpte jeans var nog i 9:an eller 1 ring ! Så sedan dess har jag bara haft leggins ! Kommer jag våga ? Vems var den där rumpan i spegeln ? Ja jag har inte sätt den på länge ! Oj oj kan knappt tro att det var min men får man så av jeans så kommer det bli lite jeans. Framöver !! HAHHAAH

sen när Sara slutade jobba gick jag tillbaka till medis, från ringen så stanna jag till i någon affär där don hade hjärtformade skålar, men då Lise jag inte bestämma mig för vilken färg jag har i Turkiet så då vart det inga !
Ut ska jag så jag håller upp dörren åt en äldre som kommer O ska in! Säger inte tack eller något ! Uttrycker mig lite högt - varsågod kärring ! Och går vidare ! Ska det varade svårt att säga tack när jag får hålla upp dörr fan för dig ?

Sen vart det club sandwich på Honey !
Sen kutade vi till bilen vars P- lapp hade tagit slut för 20? Min sedan ! Men vi slapp P-bota iafall! (:

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards