nenno

Alla inlägg under februari 2016

Av Jennifer Johnsson - 4 februari 2016 22:00

Zid tyckte det var underbart med ny bäddad säng! Rejsade lite innan han intog sin plats, i väntan på att jag ska lägga mig till rätta så han får krypa ner under täcket !

GOD NATT !

Av Jennifer Johnsson - 4 februari 2016 20:00

Ja igår kom dom och satte upp skjutdörrarna, var dock två defekter på dörrarna så Chefen var här och kollade, och ja det skulle dom komma tillbaka och fixa.
Så Methi lånade Didems moppe och kom hem när chefen kom, så Zid fick åka moppe idag med, med mig och Methi  så for vi till Koctas och handlade saker till badrumsskåpet så fick vi skjus hem igen.

Japp, sen fick Zid åka med Methi i hans jacka upp till prestige app, och vända och ner til mig igen som stod och väntade som ett fån medans hunden åker moppe.....

fick Zid och Methi åkte och zid hade inget koppel, men methi sa hej då..... hunden börjar springa efter...  skrek HAYIIIIIR = NEJ och Zid stannade så gick och satte på han kopplet och försökte få honom där ifrån... NÄÄÄ HAN SKULLE INTE IN MED MIG IDAG HELLER....... HAN VILLE ÅKA MER MOPPE MED METHI!!!!!


ZIDS HöGSTA öNSKAN ÄR ATT METHI KöPER HONOM EN MOPPE!!!
Zid kanske var någon hojj kille, i sitt tidigare liv!!

Annars har jag städat på och ändrat om i köksluckorna igen ... Bäddat om ... inte så mkt mer, är förkyld och blir jätte anfådd när jag är ute och går så har bara varit kortare rundor idag, men sa till Zid att vi kan gå till stranden om jag kan andas och om vädret tillåter :)


På mornarna när vi följer med Methi till bussen, i väntan på bussen vill Zid ofta upp i famnen och där ifrån klättrar han upp på mina axlar och sitter och håller utsikt över allt .... speciellt moppar ..... (????) han höll på ramla ner när han såg en likadan moppe som orhans... han trodde det väl vr orhan ..... han reagerade inte lika mkt på alla andra mopeder som åkte förbi.

sen när bussen kommer vill han ner och kolla på när methi går på bussen... ja sen vill han inte lämna busshålls platsen på några minutet......


     

Av Jennifer Johnsson - 4 februari 2016 19:54

Igår när vi var ute på en kort promenad så kom Jenny och orhan åkandes på moppen gissa om någon kille vart glad då !! JAAA ZId och han fick även sitta på moppen och fick även åka med, sen när dom skulle åka vart Zid så ledsen så han pep och kunde inte släppa dom med blicken men, då kom dom tillbaka och plockade upp Zid så åkte dom hem till sig, så var jag ute på balkongen och pratade med mamma. Då såg jag dom komma åkandes 100m bort, han kom hem och brydde sig inte ett skit om mig!! Det är tacken det för att man går upp varje morgon kl 7 för att du ska få gå ut och kissa och bajsa! pff....

Nää han hade bara koll på dom hela tiden,och när dom åkte igen hem till sig så satte han sig ner och peeeeeeeep... och vägrade gå där ifrån så fick bära in han till hissen.. ( tur han inte är en jätte stor vovve) .... sen satte han sig på mattan och kollade ut mot dörren ifall dom skulle komma tillbaka igen... men lovade Zid att dom ska få träffa Jenny och Orhan på lördag!!

 

 

       

Av Jennifer Johnsson - 2 februari 2016 19:44

Satan i gatan... Hade ju av tanden i sommras tänkte det kanske håller tills den dagen man åker hem och hälsar på ... men nu börjar det bli gränsfall... alt fastnar och när jag trycker lite där så känns det som iniskogen ... och nästan som om att tanden kan gå av där....


Bara bita ihop kanske blir bättre vem vet...


I morgon kommer dom och fixar garderoben ( skjutdörrarna ) och sen har dom fått göra även det sista i köket som dom andra gubbarna inte klarade av utan at bli skogs vilda!!


Saknar min lilla bebis lynn !! Dö inte, jag kommer hem eftersommaren och hälsar på.. du måste klara dig igenom sommaren! Älskar dig mest av allt och kommer alltid vara min bäst vän genom mitt liv!

Du hade älskat att bo i Alanya då hade vi badat i havet hela dagarna el så hade du simmat tills du drunknade!!


 

Av Jennifer Johnsson - 2 februari 2016 16:37

 Idag har det inte hänt så mycket, somnade hyfsay bra igår efter sömntableten.
Vaknade vid 7.10 på med kläderna och gå ut med Zid som bara ville kissa, upp och väcka methi,vi följde inte med honom idag på en extra runda till bussen.
Vi tog fram en bit Höne kaka som vi fick av Josse när hon var nere ... Namnnam

Sen hoppade vi i sängen med lite Ac och kolla på ett avsnitt sen gick Zid och jag ut på balkonen och städade och tvättade balkong glaset och balkong dörrarna... Zid lekte med sop bubblorna, men det förstod jaginte först han satte tängerna i sopbubblorna och hade jätte kul sa att han skulle gå in så tängde jag igen balkong dörren lite, men han kom ut lika fort igen!!


spolade även av "fönstermarkiser" det heter inte så men kommer inte på något annar just nu !
( det har jag velat i flera år) men grannarna under har alltid varit här när man har kommit ocgh det blir ju ett jävla liv om det kommer lite vatten på deras balkong i vanliga fall när man typ vattnar blommorna!

Sen for vi till Koctas och köpte två nya blommor till balkong bordet, och två större askar, två nya glödlampor eftersom både kökets och badrummets gick sönder här om dagen, Ja det var då en knasig lampa aldrig sätt sån fot förut på en lampa :)

Åh Idag var det sååååååå varmt ...20 grader  Äntligen ! Hoppas det håller i sig för snön är HEEEEELT borta i bergen nu!
SKulle önska mig lägre elräkning denna månad ! 143 TL var inte kul ! Gjorde ont i magen o betala den räkningen! Men man vill ju inte frysa heller. ( elen gick upp 2016 Januari) KUL!

#Alanya 

 

Av Jennifer Johnsson - 1 februari 2016 20:22

Idag efter det att jag vaknade ringde Orhan och berättade att dom var nedanför.. Jahaa? okey, lite chockad... Släppte in dem, och dom hade köpt en AS GULLIG MOPPE! Vill oxå haaa!!  
Passar perfekt till dem, själv fick man inte pröva moppen utan det fick Zid göra ....
Han åkte med som en kung som han aldrig gjort något annat i sitt liv förr :) 


Men när dom åkte var Zid så ledsen och pep och vägrade följa med mig in som skulle hämta grannen för en promis med zid!

   
 

Av Jennifer Johnsson - 1 februari 2016 20:15

 Igår så vart det frulle sen somnad jag methi och zid igen i sängen, som tur var vaknade vi igen efter 1,5 timma ...... kan inte sova så där så kommer sömn problemen fram, bästa sömnen för mig är att vakna kl 7 och lägga mig 23.00 för hoppnings viss somnar jag runt 00.00

Meeeen sen runt 14.00 gick vi till stranden och träffade en man med sin hund, och sid och hans kund lekte ca 40 min non stop, zid var så lycklig, den andra hunden drack vatten som hans ägare hade med sig, han bjöd även Zid men Zid hade inte tid han ville ju leka.... det var ju såååååå kul!!!

Kul att vi såg och att hankunde leka med en hund lite mer i sin egna storlek än alla andra stora hundar! 

Sen gick vi och kollade eftr Zids kompis, eftersom vi hade med oss mat till honom... Men vi såg honom inte så vi forsatte mot migros och då träffade vi på en smal hund som vi gav maten till som följde efter oss, så när vi kom till migros i tosmur så skulle vi kolla efter cay latte som självklrt var slut... å jag köpte hunden lite mat... som vi bjöd på så vi tänkte vi går nu när hunden äter maten för det gjör ju så ont i hjärtat när dom följer med hem och såstänger man dörren och så sitter dom utanför och väntar..... Men man kan ju inte heller ta med sig alla hundar hem för så hade vi ju fått flyttat ut för länge sedan!!


men som "tur" var följde sedan hunden efter en annan människa när vi gick in på resurangen.

Sen hem och bytte om och åkte in till centrum med Jenny och orhan.
Zid var egentligen helt slut som hun efter det att han lekt så mycket men jag vet även hur mycket zid älskar jenny och orhan !! Så kunde inte låta honom vara hemma ! Så han fick självklart åka med!

Först gick vi till Karikatür bi kafe, sen vidare till Ev resturang.
Sen väl hemma klockan 5 på morgonen JAAAAAAAAA JAG SOMNADE !!!! Sov två timmar sen ut med zid och försöka väcka methi som vägrar gå upp för att han är trött ?! WTF HAllååååå vem har sovit sen igår ??? DU !! VAKNA SLUTA KLAGA! 

Sen somnade jag efter 11.00 och vaknade vid 3 så det blir en sömntablett i kväll och försöka få ordning på sömnen igen !

 
 

Av Jennifer Johnsson - 1 februari 2016 19:40

Inte hänt så mycket at all!


I lördags morse åkte vi ( jag och Zid ) med methi till jobbet, så åt vi frukost där. var väl där i 2-3 timmar Är så kul när vi kommer till Aqua park, Zid blir så busig han älskar verkligen aqua park det är som att han kliver in där som en chef och jagar bort alla katter ( men då blir jag arg)!! Sen gick vi till veterinären och Zid fick en spruta, 

Sen gick vi till English home och köpte nya säng kläder som var på rea!! och köpte även den vita blomkrukan där. Så svårt att hitta lite fina blomkrukor i Alanya.
Sen gick vi till några gardin äffärerför att kolla efter gardinstångs knoppar men svårt att hitta!! OCh vill inte ha dom fula som dom har på Koctas !

Sen när vi kom hem i lördags kom grannen på första våningen upp, och var här i ca 4 timmar


Och sen lagade jag STUVADE MACKARONER !! JAMMIIII Tack mamma och syster för ni handlade gammedagsa mackaroner till mig hade varit kung om man hade falukorv till!


Helt galet vad man kan sakna vissa saker som man int egillar så mycket hemma i sverige !


 

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards