nenno

Alla inlägg den 26 september 2011

Av Jennifer Johnsson - 26 september 2011 19:59

Märks att Yolga och jag har varit ifrån varandra i 4 dagar.. första han gjorde när han kom hem istortsätt var att brotta ner mig på golver och dra mig i mina öron.. Haha.

usch blir nog sista kvällen här i morrn! Oh e så trött så jag somnar snart... Men i morrn blir det utgång!!
Sen tillbaka i slutet av december.. om jag klarar av att vänta så länge?  hmm 

Av Jennifer Johnsson - 26 september 2011 16:00

varmt! 
Vart en sväng till hästarna igår / till idag....
Jag har sagt upp mig som diskare på horse club! Fy fan hade varit 60 pers där igår = 200 bestik! Oh massa jävlans glas och tallrikar och annat porslin! Fan va ryggen mådde skit igår :P hahha Jag diskade Mustafa torkade! TEAM WORK! men det vart klart iafall hoppade över två kastruller ... hade jga gjort dom med hade jag nog börjat gråta!  Hehe.

Hjälpte till med ridning igår innan diskningen. Var en skit söt unge som hete Taha, han snack amed mig hela tiden! Och jag fattade inget ... jo lite men .. han förstod aldrig att  jag inte pratade turkiska! Även fast jag sa 100 ggr att jag inte prata de turkiska bara lite men hans mun gick i 100101 km i timman!

Super söt tänkte nästan kidnappa honom! Och han ville aldrig gå av hästen där gick jag oh svettades som bara den! 

Till slut skrek Mustafa att han skulle gå av då började han gråta, så red två tjejer en sväng, och sen red jag på muppiga harlflingern.. Ooh vad arg jag var!! Han ville bara gå ut genom grinden... efter 30 min slutade han att kämpa emot.... så red på en volt nära grinden i ..... 30 min.. tills han gav upp då fick han gå hem! Märks att man inte har några rid muskler kvar i armarna...  lr så är han sjuuuukt stark = Svar ja .. men ?

Fick inte åka hem.. så fick sova kvar..  somnade? lr ja gick och la mig i alla fall efter kl 2 men sov gott vet jag inte? Mustafa väckte mig straxt efter kl 8, ville ba död honom då! Han tvinga i mig frukost igen.. som sist! inte van att äta så tidigt på morgonen längre...

Sedan kom det två finländskor? säger man så? om de e tjejer?
Så red dom ut, jag gick oh sola, men vart för svettigt uppe i bergen, och poolen är ju avstängd ville inte plaska runt där med alla grodor!

Sedan rev jag massa gräs till unghästarna.... andra gångens gräs tur gick jag upp toll resturangen deras( som inte är i bruk) när jag gått halvägs ångrade jag mig.. Rena rama mördar backen!, svettet bara rann!

Men hästarna vart glada! Innan dess hade jag spolar av dom, så dom va jätte blöta :D hihi... och sprutade massa vatten på marken så de vart gegga! Dom gick glatt oh rullade sig!
Bytte vatten åt alla djuren!

Sen kom dom tillbaka från ridningen så vart det BBQ och hemgång, en sväng ner till market sen poolen :)
Nu så kommer väl tolga om 45 min kanske? :)                

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards