nenno

Alla inlägg den 8 juni 2012

Av Jennifer Johnsson - 8 juni 2012 12:36

I går vart det en lång dag i Syedra på häst klubben.
var där innan 10 och åkte hem halv 1 :O Lycklig vart jag när jag fick åka hem svintrött och frussiiig, säkert för jag har snygg bränna på ryggen....
Fick hela 20 lira för alla timmarna fast jag förväntade mig 0 så :P ett litet lirr i kassan :)

Började med att fika och sen fixade jag dom där vita plattorna runt poolen fyfan va jobbigt det var!! Poolen är ju ganska stor oxå! Medan jag gjorde det så drog Mustafa och Muzo till banken men? dom var borta två timmar och innan han for så sa han kommer det någon så prata med dom. 

EHM om det är turkar då????? Jamen det fixar du säger han då ... JOMEN VISSSSSST... Not..

Sedan diskade jag och plockade undan lite tills Lavi kom, och hon hade med sig hur mycket Cola,Fanta,sprite och vatten och Jos som helst! stackarn som behövde bära det där själv :O? Tyckte bara det var tungt att stoppa dem i kylskåpet!

Sen fick jag bada hästarna som skulle gå när handikappade barnen skulle komma och få rida för första gången, man såg lätt vilka som hade vissa syndrom, helt underbart vad lyckliga dom var, det var inte bara att det kom 25 handikappade barn även Alanya tv kom, så jag vågar fanmed inte sätta på tvn, eller kolla på nätet på alanyas tidning lär juvara med på bilder och på nyheterna .. uscha puscha

Men så kul att de att barnen mådde så bara och att dom hade fina kläder osv, trodde jag aldrig men dom var lyckliga :) Så glad att dom verkar ha det så bra!

sedan vart det att servera dem lite dricka och sedan gick jag ner till poolen och la mig en stund och tog rast, men först där på vart det mat för våran del, Lavi hade lagat något gott gott, tänk att dom kan göra så lätt mat som är så god utan att det ska kosta en massa pengar!

Efter det vet jag inte vad jag gjorde, Sen drog två Norskar ut på häst och efter det var det som som skulle äta, efter det vart det massa mat över och vi fick äta igen .... Jädrans ätande över allt hela tiden i afall där!

Just nu kommer det en kossa som ska sättas fast i en buske? och ska få äta massa grönt :)
Fan dom har det ju bättre i turkiet korna? alltid få stå ute och äta grönt slippa stå inne, visst det är ju varmt men.

Kom från Alanyum för en timma sedan har varit och hälsat på kamelen och sedan kom hans bror Erdal och deras bror som bor i Malmö, lovat dem utgång ikväll, tydligen på Latino, Ja ja det får väl gå :) Får springa ner till Bellman och hästa på min lovely son Serkan som kom igår men hade inga krafter för att ta mig ut igår, sen när Adem kom hem så började han att muttra lite för att jaginte hade diskat HELOOO Jag har OXÅ JOBBAT IDAAAAAAAG! Hihih Där fick duuuuu :))

Nää nu ska jag städa ur mina skåp om jag kommer igång någon gång!! Finns ju roligare saker att göra, i morgon då blir det nog poolen, för då är den färdig :)))

Går segt med bildern så blir bara TVÅ!
En Lycklig Mustafa som tycker hanhar mycket pengar ...... Tills banken får dom så var det ju inga pengar kvar?
   
Allt dett ahar jag gjort runt poolen, kominte och säg att det är fel osv då blir jag djuuupt sårad :((
 

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards