nenno

Alla inlägg den 15 juli 2011

Av Jennifer Johnsson - 15 juli 2011 20:15

Drog till Centrum med Tolga han skulle på jobb en sväng jag skulle hämta ut min försäkring, oh där kom det en rå snygg kille :D på försäkrings stället :D hihi. Sedan drog jag till TLC till ali, som  hjälpte och förklarade hur jag skulle göra med min gammmmmmla räkningar som jag inte betalat för ännu.
Han sa att när jag skulle åka hem att han skulle ta mina nr på lägenheten och betala åt mig i vinter lr senare :)
Gullpojken för annars kunde de bli massa problem om jag inte betalade i tid :)
Sötnos <3

Sedan vart det att kopiera nycklar hade köpt min favvo dricka link Cilek, men vad gör Jennifer när hon ska ta fram nycklarna jo hin sätter på halva korken på drickan och så häller hon ut lite över bröste, ja det gillade turkarna som skulle göra mina nycklar jaaa. 

Sedan vart det Kipa och shoppa massa mat, ah vagnen var proppad mest med dricka :D och soppppppor! eftersom emma ska börja äta de säger hon, ja vi får la see stumpan ! 

När vi kom hem vart det kebab med mos och Tzatziki, Tzatzikin hittade vi på färdig burk på Kipa, var väldigt goood dock lite såsig men men :)
Efter maten fick Emma mupp ryck och sa att en spindel hade hamnat på henne så hon började skrika och hunden började skälla för hon höll på, grannarna på andra sidan balkongen var på väg ut men som vände och gick in igen! Hahhaha
Kaos på balkongen!! Tror inte hon vågar ut igen!

Utgång i kväll, Blir TLC, James dean och bellman kanske summergarden oxå :D
Om Victoria hör av sig blir det Doors :) 
Dax att hoppa in i duschen nuuuuU! :D

   

Av Jennifer Johnsson - 15 juli 2011 11:00

Så kul att man knappt vet vilken dag det är längre.... Tur att datan kan berätta det för en :)

Vaknade kl 7 i morse för då skulle Hakan till jobbet, tänkte ja men så sover jag till tio så blir det poolen för mig och Teuquila sedan, men vänta nu är kl 12? Tappade helt plötsligt 2 timmar, aj aj, inte bra !!

När Hakan drog för sökte jag väcka tolga i 10 min och sa att han skulle komma och lägga sig i sänge istl, han ja ja , men nu när jag vaknade så kände jag med handen om de kåg någon där, Naaj det gjorde det inte så muppen ligger fortfarande och sover i vardagsrumet.
Han kom hem vid halv 7? Var han på summergarden lr auditorium? Hmm...

Lill snärtan Tequila sover ännu, snacka om trött vovve!
Men nu blir det att hoppa i poolen, kanske äta? men har inget att äta hemma, jooo 3 ägg. Gott :D not! Vill ju äta med familjen min, Tolga sover och Emma är ju inte hemma, får la vänta dåå! 

Igår innan Tolga och emma drog till Centrum så vart det turkisk film, med turksih talk ... och ingen text Emma hade valt en film så var det bara turiska på den, så var det min tur att byta film för jag sat i mitten  så vart jag 2:a på att byta, men den vi satte på som vi kollade på var ju oxå turkiska, så då var det ju helt enhelt 3:an som skulel byta film denna gång asso Tolga, men så säger puckot men denna film är bra jag för står den och allt, inte mitt problem oh det är ni sominte kommer fatta så ni får byta helt enkelt.

Hahahha Så jävla elak! Ingen ville röra sig ifrån soffan! Så då vart det turk film, hajja lite afall :P

NU ska det hoppas i pooolen min :) 

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards