nenno

Alla inlägg den 27 juli 2011

Av Jennifer Johnsson - 27 juli 2011 16:00

Igår kom martina becca och carro så vi 5 kollade på HACHI  emma och jag bölade om vanligt när vi såg filmen martina var allt bra nära, I slutet av filmen kom även tolga hem och han skrattade lite när han kollade på filmen sa till honom det är en sorlig fil och du ska gråta! haha det tyckte han inte att den var :P


Sedan vart det lite ör krök lr ah ja,emma och becca körde på det :) I morgon åker dom tre till cypern och stämplar om passer så dom kan stanna längre, i turkiet eftersomman bara får stanna i 3 månader lr ah 90 dagar sen måste man stämpla om.


Sedan vart det att ta sig till bussen, hahaa störd buss chaffis han plockade upp oss körde till Koctac och backade tillbaka hela vägen från där vi gick på vände på bussen och körde till tosmur och sedan körde han strand vägen istället, han körde med dunka dunka och becca vart hans askim... störd! hahha
Hans buss hoppade fram så där som allas negerbilar gör i filmer! hahha han va vi garva för vi höll på hamna på golvet några ggr. 


Sedan vart det James dean en kort stund sedan bellman vi vart lite suuuuura för det fanns inga soffor, oh de va tooookigt varmt igår!


Sedan kom HB och hans kompisar som övergav oss ganska fort för hans vänn skulle åka hem, så Gökahn tog mig och becca till två turkar för dom ville att dom skulle köpa alkohol så nu är becca och jag två alkohol horor som får andra att köpa alkohol? hahhaha Fyyyyy känns  inte bra ..... :P


Efter Bellman vart det donken... ingen 100 poängare men ah de gick ner. Donken killen frågade om jag var turk? Nää ja e ba dum svensk sa ja oh han garvade.. 
Sedan vart det hemgång med emma gökhan och tolga och lite tjatter på balkongen.. wööööw tolga och jag bråkade inte igår? Börjar han fattat vad jag menar? 


Höll på glömma det var stor bråk på bellman igår mellan Tolga och tolgas Ex Son! Helvete !! Men men han behövde det (kottis) :)


 tjiiing 

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards