nenno

Alla inlägg den 19 augusti 2011

Av Jennifer Johnsson - 19 augusti 2011 23:55

Igår kom emma hem tidigt så vi gick ner till poolen oh badade lite :)
Sedan vart det mat för mig och emma.. TOMAT SOPPA MED OST :) Jumjum..
Emma drog runt kl7? 
Så då var det bara jag och Tolga kvar, efter en stund bestämde vi oss för att vi skulle ut så vart det att hoppa in i duschen, bad tolga gå till market och köpa cappy limon som e goooodast att dricka med vodka... slår allt? :D

sedan vart det  robin hood för tolga har ingen lur så han skulle få låna den av sin vän, men då hade inte luren nå batteri så då vart tolga ledsen..

Då vart det Bellman istl tänkte James dean först men va typ inget folk där, men hamnade i baren på bellman så tjattra lite med Seyfi, oh tolga såg man knappt röken av...  men han kom med dricka hela tiden :) snälla dom där grabbarna på bellman :) 
Sen mötte vi upp tolgas vän, så lurade han oss att vi skulle fylle käka, oh tolga va sååå full!!  Så han behövde nog lite mat i magen :)
Sen följde hans kompis med hit hem och jag somnade nästan på engång :)

Tolga e konstig? Han vaknade innan mig, klappade till mig i huve oh ba ja asso om... du vet amassaden.. JA sa IHELVETE  väcker du mig för detta? SIKTIIIIR LAN!
sen babblade han på....
Till lunch? vart det något av form av korvstroganoff men med kalkon .. haha lite knas.. men smakade de samma typ :)
Sen drog vi till Alanyum och surfa på mobilerna som vi aldrig hade sett internet förr! Oh så käkade vi? lr sög på sugröret oh i glaset hade vi ICE SPLASH (stavas?) inte ens google viste vad jag snackade om...? KE? 

Ska inte google veta allt :O? lr så stavar jag heeeeelt åt helvete :D


Sedan vart det at punga ut pengar.... Så vart det vidrig soppa..... usch oh jag valde den oxå...
sen skulle tolga och jag se på film.. efter en halvtimma hade vi prövat minst 20 filmer och vi kom fram till att vi hade sett nästan alla lr så snacka dom turkiska och ingen engelsk text lr tal .... lr bara engelska och ingen turkisk text/ tal... Sen fick ja toook ryck för internet funkade inte och jag ville inte sova... vad skulle jag göra ??? GAAH.. sen tog ja en film som jag inte sett men han hade .. och putta in den i datan.. Oh  vad händer när 45 min gått?? INGET LJUD LÄNGRE...... FYFAN... så blir fan inget mer för mig i dag ... Pumps... i sängen på detsamma!

HURRA HURRA HURRA  För idag e det min systerrysters födelsedag :) Wiii :) GRATTIS :) <3

Lite bilder från igår..

hahaha orkar inte med datan mer.... bilderna e åt rätt håll på datan men så när jag laddar upp... blir de på sniskan..... I GIVE UP! 
Datan och jag är numera inte vänner... så vänt på skärmen på sniskan så blir det helt super bra :D 

       

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards