nenno

Alla inlägg under augusti 2011

Av Jennifer Johnsson - 20 augusti 2011 10:30

Dags att dra ner till poolen och försöka få lite färg?
sen blir det att gå upp och käka lite frulle..
Igår hade jag tvätt dag så blir att klä på hela soffan alla dens kläder.. Kommer bli jobbigt typ 6 olika fodral... 

Undrar om man ska in till Centrum? och ta sig till Miss Poem ? oh kolla på lite kläder.. Hatar att ta allt i sista stund innan man drar.. Blir nog istanbul om 1 månad.. ussch DE E JU SNART :( Vill inte...
Men blir shopping i Taxim om plånboken till låter :D Wii  

Tolga och jag kommer ta bussen från alanya - istanbul... uff kommer fo ont i rumpan! .. men som T sa... vi ska åka  tecknologi bus... Med internet och egen tv och grejjor... skit kul med tv.... fattar ju mycket då oxå :P
Men vi ska ev åka  med Dj Serkan :) som nu jobbar i istanbul :) 

Av Jennifer Johnsson - 19 augusti 2011 23:55

Igår kom emma hem tidigt så vi gick ner till poolen oh badade lite :)
Sedan vart det mat för mig och emma.. TOMAT SOPPA MED OST :) Jumjum..
Emma drog runt kl7? 
Så då var det bara jag och Tolga kvar, efter en stund bestämde vi oss för att vi skulle ut så vart det att hoppa in i duschen, bad tolga gå till market och köpa cappy limon som e goooodast att dricka med vodka... slår allt? :D

sedan vart det  robin hood för tolga har ingen lur så han skulle få låna den av sin vän, men då hade inte luren nå batteri så då vart tolga ledsen..

Då vart det Bellman istl tänkte James dean först men va typ inget folk där, men hamnade i baren på bellman så tjattra lite med Seyfi, oh tolga såg man knappt röken av...  men han kom med dricka hela tiden :) snälla dom där grabbarna på bellman :) 
Sen mötte vi upp tolgas vän, så lurade han oss att vi skulle fylle käka, oh tolga va sååå full!!  Så han behövde nog lite mat i magen :)
Sen följde hans kompis med hit hem och jag somnade nästan på engång :)

Tolga e konstig? Han vaknade innan mig, klappade till mig i huve oh ba ja asso om... du vet amassaden.. JA sa IHELVETE  väcker du mig för detta? SIKTIIIIR LAN!
sen babblade han på....
Till lunch? vart det något av form av korvstroganoff men med kalkon .. haha lite knas.. men smakade de samma typ :)
Sen drog vi till Alanyum och surfa på mobilerna som vi aldrig hade sett internet förr! Oh så käkade vi? lr sög på sugröret oh i glaset hade vi ICE SPLASH (stavas?) inte ens google viste vad jag snackade om...? KE? 

Ska inte google veta allt :O? lr så stavar jag heeeeelt åt helvete :D


Sedan vart det at punga ut pengar.... Så vart det vidrig soppa..... usch oh jag valde den oxå...
sen skulle tolga och jag se på film.. efter en halvtimma hade vi prövat minst 20 filmer och vi kom fram till att vi hade sett nästan alla lr så snacka dom turkiska och ingen engelsk text lr tal .... lr bara engelska och ingen turkisk text/ tal... Sen fick ja toook ryck för internet funkade inte och jag ville inte sova... vad skulle jag göra ??? GAAH.. sen tog ja en film som jag inte sett men han hade .. och putta in den i datan.. Oh  vad händer när 45 min gått?? INGET LJUD LÄNGRE...... FYFAN... så blir fan inget mer för mig i dag ... Pumps... i sängen på detsamma!

HURRA HURRA HURRA  För idag e det min systerrysters födelsedag :) Wiii :) GRATTIS :) <3

Lite bilder från igår..

hahaha orkar inte med datan mer.... bilderna e åt rätt håll på datan men så när jag laddar upp... blir de på sniskan..... I GIVE UP! 
Datan och jag är numera inte vänner... så vänt på skärmen på sniskan så blir det helt super bra :D 

       

Av Jennifer Johnsson - 17 augusti 2011 18:00

Idag har jag varit nere vid poolen, vart en kaviar macka med ost på jam jam :D

Låg typ 1,5 timma sedan orkade jaite ligga och svettas mer.. Så gick ja upp sedan vaknade tolga. Då drog vi till Metro ... Omg what a luck!
Tolga följde med? vad har hänt?
Lite saker bla. Ny skur hink med mopps.. 6 flarro vatten, och NYA glas eftersom tolga hade sönder ett av min afavvo glas i går som ja ba hade två av som var mitt allt :D  sen andra fula glas... dom va ju inte råå snygga men bättre än allt ihop plock och glas som kottis har snott ifrån bellman :)

Käkade nyss Grön Thai, vilket ja sa va starkt till honom men de gjorde ju inget eftersom han var ju från gaziantep ... hahha Efter ett tag såg ja att han skulel VÄLDIGT gärna tänka sig mer vatten... Oookey sner började han snörvla och svettas, Hahah, sa är du säker på att du är från gaziantep...?
- nä asso jag har ju bara varit där en gång, åh då var jag där i en vecka...
* men du då kan du ju inte ätit så mkt starkt där asso? hahaha

Ikväll kommer brudarna hit, fan Tolg alever i paradiset som får förkröka med 6 brudar :P Hahhaa

just nu väntar ja på att duschen ska bli ledig!! Hadiiii laaan! Sen ska han ju muppföna sitt hår oxå!  så kanske får duscha om 1 timma om ja har tur (Y)


 

Av Jennifer Johnsson - 16 augusti 2011 19:32

Hahha Idag har jag kört bil, Tolga satt bakom mig... Körde ända från market till lägenheten ca 100 m.... Hahha och ... Tolga vart arg för jag körde på fel sida av vägen, framför lägenheten har vi små gupp och vi hoppade alldels för mycket sa han sedan körde jag in i grinden här framför lägenheten... Han sa att han viste att ja skulle krocka, sen när vi stod i hissen sa ja fan ja glömde låsa bilen och så slog han mig:P HAHA

 
Vi använde benen som blinkers, jag körde även vingligt, Tolga trodde jag var alkoholpåverkad. Men de va ja inte :D 

RATTEN VAR ETT RUNT BRÖÖD :D Hahha... dom vi mötte kolla snett på oss oh vi as garva hela vägen :D


Ärligt? Tolga? Han har damsugit? diskat? kollade om han hade feber men han hade inte de? hallååå? MÅR DU BRA?


Har ba badat kollat på film och lagat mat idag, SLAPPT!! 
har vart supervarmt här idag, sorry sverige.. :D VILL INTE HEM !! 

Av Jennifer Johnsson - 16 augusti 2011 09:30

shiit va gör jag uppe? Vaknade för en timma sedan, var ut trött som helst igår, orkade inte ens kolla på film!
Tolga såg lite ledsen ut, när ja skulle sova eftersom ja loovade att vi skulle kolla på film, låg i soffannär han lekte på interner och kunde inte hålla upp ögonen ens.. Ingen ide då!

Ska nog ner till poolen nu sen upp och käka frulle, väntar på att emma ska skicka sms hon sa att vi skulle till kleopatra idag får la se vad klockan blir innan hon hör av sig!

Blir nog att tvätta och städa idag... Sen får vi se vad dagen har att erbjuda :) 
Bild från cypern-alanya :) 

 

:)

Av Jennifer Johnsson - 15 augusti 2011 21:30

Kom hem för en timma sedan från alanyum äntligen har mitt hår fått klippas :) 
Idag vart det äntligen av :) kollade på lite bekinisar på Alanyum men wtf ... Dom har så många snygga!! Men ingen överdel passar.. SÅ hare om man har mormors tuttar!! HAHA

Rökte oh sattrade lite med kamelen och hans chef, sedan vart det att handla mat och åka hem , till tolga som ja försökte ringa innan, men min turk mobil kan man inte snacka med.. ljudet e trasigt.. iphonen kan ja inte ringa med till turk nr :S WTF? de e ba tut tut tut ... Sen funkar de inte mer... tolga han har inag pengar på mobilen.. GÅR BRA FÖR OOOOSS!!

Snart blir det film sedan sooooova som en liten gris!

JAG VILL HA PANNKAKA MED KESO OCH SYYYYYLT <3 

Av Jennifer Johnsson - 15 augusti 2011 09:15

Jahapp, inte vart det någon klippning i går inte...Tolga vart hungrig och de var ju jag med, så vart pannkaka :DSedan skickade tolga sms med sin kompis... så helt plötsligt skulle han komma... arg*Skulle ju klippa mig??så de flår väl bli idag? lr i morgon? Måste fixa något med Tapu (som har men lägenheten att göra) papperna innan onsdag... I går vart det utgång med Tolga och hans kompis... vet fan inte vad han heter :S? Pinsamt.. HAHAH Tolga bestämde vid? 6 att vi skulle ut så ja hakade på, emma och ja gick oh köpte grogg virke, när vi kom tillbaka hade tolga och hans namn lösa vän, ställt ut alla vodka och sprit flarror på border .. BÖÖ? WTF?Vart Robin hood och sedan Bellman lyckliga jag som fick va där :D

Av Jennifer Johnsson - 14 augusti 2011 13:30

Idag vär det en vecka sedan vi var på cypern i Girne, känns som de var hur länge sedan som helst!


Igår åkte systerryster hem.. Så har dom senaste 2 dagarna bara sprungit runt och shoppat, men hon fick med dig en hel del saker hem och en jätte snygg läderväska ....
Vi har även hyrt  MY PET .... HUR KUL SOM HEEEEELST :D
Kommer en billd nedan sedan :D
När vi hade dumpat henne vid transfern vart det hem gång, och på bussen träffa vi en kille som frågade vart hakan var jag ba WTF , VEM ÄR HAN? ... Minns inte att jag träffat den killen som frågade mig , Hakan? hmm var mer än en månad sedan jag slutade att umgås/ träffa honom.
BAHAAAA? 


Sen vart det datan, och tolga kolla på tv, sen efetr en timma vart det om bytta roller.. Jag kollade klart på beck filmen, sen gick jag ut till tolga på balkongen, så vart det lite Svenska undervisning! 
Sen vart det film sen somnade jag gott efter kl 2 (Y)  


Ja ...Det är lite tomt här hemma nu, bara jag och tolga!
Har varit nere vid poolen lite mer än en timma, sen orkade jag inte vara kvar längre, så vart datan och ladda lite bilder på facebook :) 


Blir nog att ta sig till alanyum sedan :) Ska gå till Kamelen.. kanske klippa mig? annars får de bli en annan dag :) måste handla lite mat oxå =)
       

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards