nenno

Alla inlägg under juli 2011

Av Jennifer Johnsson - 25 juli 2011 19:00

Har precis käkat mat med Emma, Tolga och Carro vart Potatis gratäng med kötbullar och snitzel och tzatsiki lr hure stavas och good sallad :)
Även Martina och Becca kom! GIRL  POWER stackars tolga därför han vill gå till jobbet lr? Hmmm
PROPP MÄTTA som bara den! Nu blir det film sedan blir det att öppna vodka flarran :D Sedan blir det stan men först blir det att åka radio bilar i alanya :D Tjiiing för den,dock rokigare att  åka när man är as packad :D 

Av Jennifer Johnsson - 25 juli 2011 14:45

Så trött, skulle kunna sova i 12 timmar till!
Fattar inte dom senaste dagarna, har kroppen bara varit sten dööööd! Uffa :/

Igår vart det sikla resturangen sedan vart det bellman (som vanligt)...
När emma och jag väntade på bussen kom det en polis bil om körde förbi, sedan körde dom ett varv och kom tillbaka snacka turkiska med oss, va ba English...
Sedan fråga dom om vårat pass, ahmen va fan its HOME?? oh bla bla

ÄCKLIGA JÄVLAR hatar turk snutar, här står man och väntar på busse, vad tror dom? 
Såg en nedsläckt buss komma åkandes och börja vifta med armarna som faaan, tur att han stannade annnars hade vi väl fått stå där med snutjävlarna.....

När vi hade hoppat på bussen svänger han upp mot mig och emma ba WHAT?
men frågade dom andra vart bussen egentligen skulle och dom sa bara att busschafören ska bara köra hem oss sedan åker han till centrum igen! PUST
vill oxå ha buss ända fram till dörren! Lata jävlar :P

Igår drog Tolga med Serkan och Emma med Gökhan.. Ensam fick man åka hem..:(
Tolga tvingade Becca och mid sitta med några turkar som hade köpt helrör, vart ju gratis sprit men .... Utsikten var la bra afall :D.....

Ehm rester skiter vi och dra upp :)
dax och köpa bröd? Köra llite soppa? Köpa mer vodka och grogg virke? :)


Av Jennifer Johnsson - 24 juli 2011 18:15

Iförgår åkte Emma och jag in till Centrum för att möta carro becca och martina på starbucks. Jätte gott med kaffe eftersom om att det verkligen är en av mina favoriter så starbucks är la inget för mig med vart färsk pressad apelsinjos istället :)

Sedan gick vi till Tlc och bokade bord för Emmas födelsedag. Sen vart det NO limit i centrum och köpte 3 klänningar och emma fick den ena i födelsedags present, eftersom hon fyllde årr i går.


Så i går vart dett Middag på TLC med Tolga, Gökhan, Martina, Carro, Becca och mig själv :)  Alla valde något med kyckling fantasilösa jävlar hela bunten!!

Hade även dagen innan beställt en tårta från Ali på TLC som hon inte visste om, lite snoooopen vart hon allt :)

Helt lyckad middag och sedan vart det förkrök hos mig till kl 12, sedan skulle vi ta taxi men kom aldrig någon, även fast vi hade tryckt 3 ggr så gick vi till stora väen och tröck istället, oh när taxin kom, vart det världensgulligaste liten tant som körde... naaaw :)

Hon klappade mig på kinden menas hon körde, hhaahha

Sedan vart det Bellman, Det var typ KAOSETS dag i alanya igår inte vart med om allt som hände där igår, innan vi kom till bellman var det en kille som tog på min och emmas röv sedan talla dom på brösten emma och jag höjde handen efter dom, jävlar va sura vi var, Sedan när vi kommer upp på andra våningen på bellman ligger det en kille däckad som typ rammlat av sin barstoool, SJUUUKT....
Står en fett störd kille vid vårat bort på andra våningen och hans äckliga kompisar kom runt ena killen snacka med mig, lr ah försökte jag gav mördarblicken, då dick han till becka istället sedan gav hon han blicken, sedan gick han till martina och sedan till emma. LÄGG NER VERKSAMHETEN?
Tolga sa att han skulle dra där ifrån, efte någon minut drog han, men kom även tillbaka efetr 15 min, sa ja till honom sa inte tolga att du skulle dra åt HEL....vete?
Han ba jo? 
- MEN VA FAN ERU KVAR HÄR DÅ FÖR! (Han hade ingen hjärn verksamhet AT ALL!)
 
Sedan vart det James dean sa till "alberto" att vi ville ha en redbullvodka, smakade på drickan när den kom men de va fan whiskey bulll UUFFF.... äckligt men han drack själv upp den och vi fick en ny.

Sedan vart det Bellman igen när bellman stängde drog vi och satt på att ställerna i centrum, Och bellmans gamla maneger hoppade av en moppe och gick in på tatto stället Black angel och då hör man att en ruta går sönder, alla bellman killar sprang dit, Ali på bellman vart bort släpad därifrån och ut kommer gamla manegern och det bara rinner blog från hans hand, mustafa hade givit bort sin skjorta till hans han men den var inte vit längre,
När vår mat kommer in kommer en killen som vill döda mig och sätter sig bordet framför mig, ooooh så måste jag se den människan hela tiden där han sitter där senare kommer även hans kussin som vill döda mig, inte lätt när man har förstor munn, men inget vågar man göra som man säger? stackarna...

Åh p å vänster sida sitter äcklet, HOW NICE.. KILLE ME PLS!!!
Sedan vart kl 5 och emma och jag skulle åka hem, vid atta turkstatyn har en kille däckat, tydligen var han norsk dom få orden han fick ur sig, överlämnade en kille liggandes på marken till snuten ba LYCKA TILL GRABBAR... HAHHA HELT totally sick night!!

Oh när vi sätter oss i taxin så luktar det bara smyyyyaa UUUFFUFFUFUUFUFF
 Oh ah bråkade med tolga oxå!

Det var gårdagens natt!
Hoppas min natt blir bättre, för igår var den fan inte bra!! :) 

Av Jennifer Johnsson - 21 juli 2011 17:24

Igår vart det utgång, Emma och jag mötte upp Victoria och hennes vänn på bar gatan, sedan bar det av och mot Tlc och snacka med Ali lite sedan vart det Stor redbull vodka på Lasvegas med tjejerna, sedan bar det av till bellman till kl 3 Då sa Tolga att vi skulle åka Jeep till Summergarden.
 
Han hade träffat några från Istabul på bellman och ah han körde toooookigt fort, sa till Tolga
-du kan behålla ett på nycklar till lägenheten men ge mamma ett par oxå är du gullig ta hand om min syster hon kommer nästa Söndag glöminte  och hämta henne hon kan nog blli lite lost och hittar inte i Antalya. 

Tolag berättade för som andra tre turkarna oh dom asgarvade, I går fick jag en ny son, så måste börja göra mig av med några känner att jag har lite många sönder, kommer aldrig kunna föda alla med mat!!

Summer garden var great, dock snackade ju turkarna ba turkiska med det gick bra ändå, Sedan vart det bilen hem lr vi stannade till på Lider och käkade lite sopppppppa Jam jam ;D

När jag vaknade idag drog jag in till centrum till emma och carro o martina och käkade lite glass GÖJJ frulle asso!

Så bestämde vi att vi skulle ha tacco kväll så vi ska mötas på Alanyum om en timma för att handla mat!

Emma och jag hade tänkt att vi skulle va färdiga hinner vi? hmmm Nja!

Sedan blir det utgång har lovat bellmans gamla dj att vi ska hälsa på honom på Janus ikväll, fan fan :P Ska inte lova massa saker asso!

nu blir det att sminka sig Tjiiiing! :D 

Av Jennifer Johnsson - 20 juli 2011 19:30

Känns inte som vi varit här så länge med har varit nere i Turkiet i två månader och några dagar nu, när man tänker tillbaka när emma och jag satt på Arlanda med vår vinflaska och våra rosa plast glass och ba var så jävla lyckliga så det fanns inte, det vår 100 år sedan..


Det var även 100 år sedan man träffade Elisabet och lars på flygplatsen med Mahmut och Burhan och sen annan lirare, Spola tillbaka lite?


Det vår så länge sedan vi hade förkrök i Alanya med Elisabet och Lars och Mahmut, Även länge sedan kim var här :/
Kom tillbaka nu!! 
                   
Miss u people


Det var länge sedan jag söp bort mitt batteri på Motrola telefonen, hur nu fan det gick till. Det var länge sedan mamma var här nere så vi gick på massa marknader och käkade good mat.


Alla fylle turer hit och dit Awsome!
Så länge sedan vi var i Fethiye hos tolgas mamma det var hu mysigt som helst och den där fina stranden vi var på öludeniz vill fan dit igen! Även det festande som de vart där hos Tolgas kompis bar :) grymt kul hade vi :)


Kommer drock aldrig glömma denna sommar i hela mitt liv!


Och nu är det inte länge kvar till min lillsnutte plutt bästa kompis kommer ut från armen ska krama sönder snorungen :) Första sommaren  på 4 år som han inte var när jag har här! Han vet att jag kommer krama sönder han den 2 augusti. :D



Allt var så länge sedan? Dagarna går för fort här nere, ta mig aldrig hem igen!
 

Av Jennifer Johnsson - 20 juli 2011 17:33

Allt jag skrev försvann :( Bara för mitt internet fuccka uuur!

Så blir inte lika mycket denna gång, men igår var det ute kväll hade gärna stannat hemma :) men ja emma fick med mig ut. Det vart sitanbul och sedan bellman :)

Men det var en super lugn kväll :) Inte alls mycket dricka =)

Träffade 2 jätte fina turkar igår ena tjejen var sångare och vart lite kände på vissa ställen i turkiet super söt :)
Killen som var med henne han spelade Piano :) Jätte goa :) Så dom ska vi träffa ikväll på Bellman dock var dom lite to drunk men hoppas dom kommer ihåg att hon ska träffa oss där ikväll :)


Igår vart de lite tjaffs mellan tolga och mig men de löste sig efter en stund :)
Han hajja inte mig, men jag hajja honom, men jag tyckte inte all så som han tyckte!
 
Slutade med att jag gick och la mig runt kl 5 sedan somnade jag gott tills tolga skulle lägga sig för så flög han på mig i sängen och gav  mig en puss på kinden? Kanske en förlåt puss? Tror fan läget var så knäpp pöööjjk :)

vad ska amn göra ? Har BARN FRITT HÄT HENNA, igen Tolga igen Emma! 

Av Jennifer Johnsson - 19 juli 2011 20:45

Idag efter att emma hade kommit hem så drog vi till Mahmutlar/seki runt kl 6 fick dock vänta på bussen typ i 20 min, var as varmt emma jag oh vovven satt och tröck  ihop oss på ett betogblock, sedan kom bussen och den var full, så vi fick stå upp och vi vågade inte ha henne på golvet på bussen, - Tänk om hon kisssar? :/


Emma och jag ORKADE inte gå hela vägen till häst klubben så vi bad hakan ringa taxi, jag skojjar inte! det är bara uppförsbake och tog mig sist 40 min och gå för någon vecka sedan  när det säkert var 45 grader Uff uff

Men men nu har vi lämnat vår lilla tequila :/ så ingen mer vovve hemma :)

Lite tomt ingen som sprnger och kissar över allt :) Och det gör mig glad :D att de inte blir mer kiss afall :D

Blir utgång hade gärna stannat hemma mår piss från igår, men emma tvingar med mig .... dumma dumma henne, hon kommer få igen en vacker dag :)

Kanske dax att gå och sminka sig lite och borsta håret mitt :)
Blir LUGN kväll ikväll promis!!! 

Av Jennifer Johnsson - 19 juli 2011 14:00

Dags att börja ta det lungt med alkoholen nu va?
Think so!

Kvällen börjades med att hakan kom förbi en sväng sedan vart det vodka lemon, sedan vart det bussen in till Centrum spottade åt Havana Club... För en person :P

Sedan vart det att punga ut pengar, sen gick vi upp på bellman och lämnade pengarna och bankomat kort till Tolga ifall om jag skulle tappa allt.
sedan vart det casablanca och James dean sedan bellman.
Händer ju samma saker istortsätt varje kväll här!


Igår hade vi en AP packad Emma! 
Var inget bårk och inga tårar lr så igår men .. på vägen hem från summergarden på bussen så vart det Kalas Fight! 

Några grabbar vart av kastade även Emma och Gökhan men Tolga fick dom på igen :) 
Dock var inte Emma den dummma bara den utsatte :D Och Gökhan den som Skyddade henne :)

Nää Nu ska jag ta mig till Mahmutlar och lämna tillbaka hunden, sitte bara och väntar på den tröööööge emma :) Som precis vaknat upp, som är i Centrum :) 

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards