nenno

Alla inlägg under juli 2011

Av Jennifer Johnsson - 13 juli 2011 13:00

Från Tre dagars turen till Istanbul.



                               

Igår vart det utgång, vart väl inte som planerat men, vart casablanca, sedan james dean och Bellman.. Trevlig ute kväll, sedan vart det Summergarden lite små tjafs, men de gick bra till slut, var dock inte inblandad men vart personen emellan alla.
Emre har lovat att han ska smsa mig inom en vecka för att jag ska få min drink.. som jag fick i födelsedags present förra året, bättre sent än aldrig :)

Kommer upp lite ridbilder sedan :) 
Men nu ska jag till alanya Centrum och fixa nya nycklat sedan möta emma och Therese och vivvi, sedan till polisen för att fråga om visum och så vidare :) 

Av Jennifer Johnsson - 12 juli 2011 17:00

när jag gjorde blogg inlägget sist vart det lite knas med allt som jag sparat i olika omgångar, men men 

Idag har jag varit i mahmutlar och ridigt i två timmar, BRÄND!
Aj aj :) var jätte mysigt och fin utsikt jag, hakan och två andra killar var ute och red, började rida harflingern, först men sedan ville en kille byta häst med mig för han tyckte den var för vild, inga problem sa jag för dennna är för slö för mig! Haha.

Igår var det mahmutlar oxå lr jag sov där,till idag. Igår kom det några svenskar till häst klubben, så vart lite folk och snacka med :)
Synd att dom skulle åka hem i morrn annars kunde de blivit lite festande med andra människor :) Inte för att de e fel på dom som jag festar med men :)

Har även fått en hund på två månader från häst klubben, hon hette något med Jetsi, först men vi ville döpa om henne, hade x-antal namn att välja på men , ehm .. det vart Tequila :)
Super söt vild liten sak men älskar att sova.

Ev utgång idag ? :) kanske kankse , lr i morrn? Orkar inte idag :P 
Vill även åka till dim cay i morrn men de kommer vi ju aldrig orka om vi festar ikväll för då kommer de bli sumergarden lr auditorium och då är man ju ändå inte hemma förens vid 6-7 så sover man och vaknar tidigast kl 12 :/


Fick rida denna sedan, mkt power i honom :)
   

Av Jennifer Johnsson - 8 juli 2011 03:55

ÄNTLIGEN INTERNET!!!! :D :D
Här kommer ett konstigt blogg inlägg lr ah…. Bloggade under bilturen till istanbul, hade dock inget internet lr så :)


Oj oj, vilken kväll de var igår!!

Fyfan Ilker söp ner både mig och emma under ordet TOTALT, började med att vi drog en vodka citron på stranden + lite vin ( dock var vi 5 st där )


Straxt innan 12 vart de centrum, började med att gå till Robin hood, ( ja där bjöd Ilker på massa vordna redbul, Uff uf fuff

 Var fan redan full när vi drog ifrån stranden!! Hahha


Sedan vart det två trappor upp till latino, där fick man en dricka oxå, Ilker försökte tvinga mig att dricka wiskey ( stavas de så?)


Sedan drog vi till James dean, hmmm ….. Ja fan de vart vodkabull där oxå, DUMMA ILKER, efter James dean vart det Bellman, där såg jag idioten från bråket här om dan, minns att jag TVIADE åt honom han smilade lite och drog sedan.

Men på bellman träffade jag Fatima och Mariah som precis hade istortsätt bara landat i turkiet.

 bra ska du se

Ja efter det bar det av till summergarden, hem minns dok inte resan dit?

Summer garden? ja vi hoppar nog  over att skriva om de :)


Slutsnackat om min kaos dag från igår :D kommer/ vill inte ha en sådan kväll igen!! :)


Drog ifrån alanya straxt efter 21. Mötte upp Fatima och Mariah på bellman, Denna bil e fan kaos asso, när vi hade hyrt bilden idag så funkade inte radion, men  fönstrena funkade jättebra, sedan när vi ska åka, så funkar inte fönstrens att få ner bara tolgas fönster! hahhaha ( vi snackade just om det och kom på att den hade varit "låst" hahha, oh ja de e nog mott fel för att jag skulle öppna hans dörr, efter som om att dörrarna inte funkar att låsa, så måste man låsa alla dörrar inne från, och bara  min sida går att låsa. Hahha Men annars rullar bilden bra,



Roadtrip 5/7 2011 :)

Här kommer ett konstigt blogginlägg lr ah…. Bloggade under bilturen till Istanbul från alanya, hade dock inget internet lr så :)



Oj oj, vilken kväll de var iförrgår!!

Fyfan Ilker söp ner både mig och Emma under ordet TOTALT, började med att vi drog en Vodka citron på stranden + lite vin ( dock var vi 5 st där )


Straxt innan 12 vart de centrum, började med att gå till Robin hood, ( ja där bjöd Ilker på massa vordna redbull, Uff uf fuff

 Var fan redan full när vi drog ifrån stranden!! Hahha


Sedan vart det två trappor upp till Latino, där fick man en dricka oxå, Ilker försökte tvinga mig att dricka wiskey ( stavas de så?)


Sedan drog vi till James Dean, hmmm ….. Ja fan de vart Vodka redbull där oxå, DUMMA ILKER, efter James Dean vart det Bellman, där såg jag idioten från bråket här om dan, minns att jag TVIADE åt honom han smilade lite och drog sedan.

Men på Bellman träffade jag Fatima och Mariah som precis hade i stortsätt bara landat i Turkiet.

 bra ska du se

Ja efter det bar det av till Summergarden, hem minns dok inte resan dit?

Summer garden? ja vi hoppar nog över att skriva om de :)


Slut snackat om min kaos dag från igår :D kommer/ vill inte ha en sådan kväll igen!! :)


Drog ifrån Alanya straxt efter 21. Mötte upp Fatima och Mariah på Bellman, Denna bil e fan kaos asso, när vi hade hyrt bilden idag så funkade inte radion, men  fönstrena funkade jätte bra, sedan när vi ska åka, så funkar inte fönstrens att få ner bara Tolga's fönster! Hahhaha ( vi snackade just om det och kom på att den hade varit "låst" hahha, oh ja de e nog mott fel för att jag skulle öppna hans dörr, efter som om att dörrarna inte funkar att låsa, så måste man låsa alla dörrar inne från, och bara  min sida går att låsa. Hahha Men annars rullar bilden bra,


Nu är vi snart I Burdur där Tolga gjorde armen, båda såg skylten oh ba BUUUURDUUUUR…


MAMMA var inte orolig att foga kör för fort, för taxametern den funkar inte den står på noll :D:D

De blir nog bra ska du se :)


Just nu åker vi på en väg som bara har en fil, för dom ska håller på oh ska göra asfalt? lr? aha

Jätte läskigt matte just en last bil som körde jätte fort på den där vägen med en fil!!


Annars har jag sagt till tog att han ska jaga bussarna med internet men det gick så har det var inget låst internet men de var fett seeeeeeegt!

Kunde nästan logga in på bligen men efter 5-10 min körandes efter bussen sa jag till Tolga att de var helt okey om han ville gasa förbi :)


Ja nu e det kanske bara hmm… 11 timmar kvar till Istanbul? Istanbul? 


Kl 3.00 vart det stopp för mat vart toast för hela slanten :) 

Nu är vi afall i typ mitten av turkiet, det är jätte kallt i bilen, värmen funkar dock inte heller … Mohahhaha

Hade tänkt där vi stanna och åt hade dom kläder på övervåningen så tänkte fan vad bra kan man köpa något och ha på sig, men ja det gick ju så där… Efter som dom inte hade några tjocktröjor! Lyckat jennifer, ingen filt inget täcke, dom hade typ tunna schalar ( stavas??)

men ja dom blir man ju inte varm av alls :)


Nu ör Fatima och …. Hon har inget körkort, gooo grill! men hon har nog kört snart i 2-3 timmar :) Tolga sitter bak och sotar med Mariah :)


Bilen har afall rullat i nu7 timmar för kl e 4.03 :P


Har smsat Oguzhan som bor i Istanbul, kanske kommer ses om han är i Istanbul :) Eftersom att han egentligen skulle 


kommit till mig i alanya men ah vart inte riktigt så :) lr ja inte till mig men Besöka mig :P


Hoppas på att det ev kan bli en tripp till Fethiye när vi åker hem :) men bara över dagen :) Saknar sötnosarna där borta :)


Nu är vi i Küthaya, och där är  396 km? Kvar till Istanbul wiiiii, känns som om vi snart är framme Hahha, jag tror första skylten jag såg var på 620? lr något? och då hade vi redan kört i 2 timmar minst innan vi såg den skylten :P

Gud vad jag älskar vägarna i Turkiet, asso sjukaste asfalten som finns, hopp hopp hopp här kommer Alanya folket, hopp hopp hopp konstigt att ens bilen är hel… Hahhaa

  

Nu är kl snart 7 och vi har ca 18 mil kvar! Oj oj :D solen skiner men jag fryser ändå, blir brillor på och upp med fötterna i fönstret för att få igång blod flödet i benen och fötterna, ska bara skrapa bort lite is så blir nog allt bra igen!! 


Jag börjar bli trötter, Tolga och Mariah sover som grisar bak i bilen, Fatima  och jag håller huvudet högt, i afall försöker jag så gått jag kan :P  och ja är jätte sugen på jordgubbs dricka!! ge mig nuuuuu :D

Straxt efter kl 9.00 = ISTANBUL :D

Wööööw, känns ändå inte att vi har rest i 12 timmar :)


Så skönt att ändå äntligen vara framme, Vart lite "fika" med Tolgas pappa när vi kom fram, väldigt lika varandra! Han har nästan inget utseende från sin mamma men  oj oj  pappa… Där kommer nog all han utseende ifrån :)


Sjukaste, hände när vi skulle åka ifrån Tolgas pappa, sång bara han kan göra?

Eftersom vi bara kan öppna dörren ifrån en sida, på passagerar sidan, så hoppade alla brudar ur när han skulle parkera bilden, för det var så trångt, vad gör tolva?

Jo han backar bak bilen, så att han  har typ 1,5 dm emellan bilen och passagerar? stavas? :S och staketet, hem för att kunna få upp alla dörrar måste man ju öppna inne från alla andra… kom ett gäng killar och ruckla på bilen, oh tolva försökts ta sig in i bilen men kumpan hans var i vägen, så tolva fick gå efter en pinne så att dom kunde försöka slå upp handbromsen, oh sedan putta fram bilen, och de funkade fy fan va vi höll på att avlida! Hahhaha


sedan vart det hem till hans syrra för att sova :)

kl e nu 17.00 väckte Fatima och Mariah och sa att dom inte fick sova något mer nu, men Tolga ville inte vakna :( Buhuhu, dum dum :)


Igår efter att jag hade fått upp alla så drog Tolga i väg för att leta efter sin systers Smart bil, efter det så gick vi till T´s pappa och han hade fixat massa med bilden som vi hyrt, den e ju fin men inte tipp topp, aha sen rullar i alla fall :)

Sedan vart det Till middagen/ frukost/ Lunchen kl 20 Adana kebab för mig :) jam jam. Det sitter aldrig fel asso!


Med T´s Pappa och tjej och 3 super söta ungar gaaah äta upp?


Efter vårt ätande vart det hemgång stannade för bi marker för att köpa lite alkohol, sedan hemgång till T´s kompis satt 7 pers och svettades i hans rum med dunka dunka och party ljus, efter 01.15 så drog vi till vackra Taxim!


Var på någon klubb som hette något med People?  Men det vart helt okey det stället inte så mycket folk men :) Så vart det lite Bellman musik där så vart vi alla glada!


När vi åkte in till stan med smart bilen, och jag sittandes i Fatimas knä, tror Tolga älskar gupp? Inte mitt huvud i alla fall…


Även en full tolva Kör in till taxin och möter massa poliser…. hmm, kör bra gör  han afall när han är full, det kan jag lova! Om man bortser från dom där guppen hans!

vart hemgång runt 5 någon gång.


Hade ställt klockan i morse runt 7.50  vem ville vakna? ingen.

vet inte hur många gånger jag satte på snoooooooes

Tolga skulle ju upp till rätten, straxt innan kl 9 drog han och kom tillbaka 30 min senare han ba fel tid…. Bra jobbat killen!


Sedan vart det sova och sova igen sedan massa alarm igen efter som han skulle dit vid 11.00 som var den riktiga tiden.


har varit orolig, men nu e han hemma igen och det var 5 poliser som hade gjort anmälan varav en kom, och en hade tagit tillbaka sin anmälan, där framme stod Tolga och hans pappa , sådan far sådan son?


Eftersom båda dom hade bucklat på några snutar! Haha, men det var poliser som inte kom, så det ska bli en ny rättegång 18 Januari, oj oj vad dom håller på!

kl e nu 13.00 jag e hungrig? Fatima och Mariah sover som grisar… mat mat nuuuuuu! har ju vart vaken i typ 4 timmar … 


Det vart mat här utanför i lilla byhålan lr ah det ar bara massa små gator tror ingen har någon finutsikt här!

Lr ah beror på hur man ser det man ser ju varandra om man vill fönster till fönster,

själv får jag höra alla muppar när jag sover som säger salata salata, tomato tomato,

Dom kör runt med vagnar och säljer bröd, sen kommer det en annan som säljer tomater, sedan gurka och assa människor som ropar att dom vill ha skräp hade jag haft dom utanför mig i Oba lr hemma i Sverige då hade jag nog att mitt liv. så jobbiga! :D


Idag har vi varit i Taxim och shoppat lite även vart på svenska ambassaden och hämtat lite papper till Tolga, sedan fikat lite och så gick dom andra tre in i en kyrka i taxin jag gick innan för dörren stod där i en min sedan gick jag ut igen Tolga kolla p  mig och började garva eftersom han vet vilken tro och så där jag har. Haha..


I Taxim så är det rena Los angeles backarna, när vi skulle åka hem där ifrån så … sa jag till Tolga vet du vad jag brukar säga till min mamma när hon ska backa? 

-Backa bakåt, så brukar mamma säga att man kan inte backa framåt, hahaha vad gör Tolga då?? Jo han backar verkligen framåt. Haha rakt in i en bil!!


 Lr han skulle ju backa men de vart framåt. Men de gick bra var ba den blå gamla bilen som fick hoppa lite när lilla smart bilen körde framåt!

 oj oj!


Nu är de nog inte många timmar kvar tills vi lämnar Istanbul och roadtrip tillbaka till Alanya. kl e nu19.00 Sova? Hmm trött börjar man bli!  har ju ba en bilresa på ca 13 timmar framför oss :)


Fick ett sms att Hakan låg på sjukhuset och hade krockat, hoppas han är okey, blir väl sjukhus besök imorrn när man kommer hem då :)


VI började att lämna istanbul straxt efter kl 21 sedan, var det mat dax och sen kom Tolga på en Ide om att när min data inte har så mycket batteri kvar så kan vi ju åka hem igenoch hämta hans kompis data, vilket vi gjorde och nu är vi på G igen och svänger av mot Ankara… men jag tror att vi ska åka längre innan vi svänger av och inte svänga av emot ankara för det gjorde vi inte sist?


Så detta blir kul och se hur det går, nu e kl 22.39 och jag somnar snart, dunkas turk musik som inte e så bra….. Suck!


kl är nu 1.36, tänk om T' hade lyssnat på att vi skulle svängt av till Antalya och inte forsatt rakt fram hade vi nu varit en timme närmare Antalya, då hade vi sluppit tullen 2 gånger om.


men efter krångel så… Är vi på rätt väg, ännu har dom inte skrivit hur många mil det är kvar men ja som sagt massa timmar framför oss, u har norskorna tagit över musiken, så  nu ere bara norsk musik istället, men de går ju det med. När det är min tur ska jag bara pumpa Svenska musik hahhah :D

Nää så elak ska jag inte vara jag kommer köra remis kanske Bellmans Remix på 56 min ? 


För då blir ju alla nöjda och glada :D

Kan det vara 11? lr 10 timmar kvar? jag har bara 78% kvar på datan, suger håååårt, lär säkert inte stanna till på något ställe där man kan ladda i allafall.


Hoppas att dom kommer byta förare snart så att man kan få hoppa bak och sova lite, Jätte trött, vill sussa :)

Mat och rörelse pause på Istiklal  :)) skööönt men ändå sitter alla ner! Hahahha
28 mil kvar till Antalya :) 

Av Jennifer Johnsson - 4 juli 2011 14:45

Nu sitetr jag på shoppings centert alanyum, har precis varit på mudo och tjafsat om mitt kvitto som fom har som är mitt,som  dom bara skulle göra en kopia av, men mer an så  vart det inte!!

Eftersom nu har dom skickAT IVÄG alla papper så nu skulle han försöka att göra ett nytt kvitto......ARRG .... Kunde jag skulle jag stoppa upp mudo någonstans!!!!

I förrgår vart det utgång, kvällen började på Los Angeles med happy hours, vilket vart två long irland för mig och två för emma och där på vart det en gratis shot oxå!
Dit kom även Gökhan och Metin och satte sig vid oss.
 ..... efter att vi gick därifrån så gick vi till James deam och köpre redbullvodka av emre, idioten höll allt bra länge kvar våra pengar... han trodde säkert att vi skulle glömma bort dom, jävla mupp!
Efter James dean vart det bellman, frågade tolga om vi kunde få köpa redbullvodka han ba ja men bara en okey sa jag en då..

Emma hade tydligen inte hört detta men hon gick ner till seyfi, och kommer upp glad som bara den :D Jag fick en gratis drick av seyfi... :D:D

Tolga kommer fram till vårat bord, och sa : I SAY JUST ONE REDBULLVODKA...

Han kollar på emam oh ba VAAH? Tolga tar hennes redbullvodka och bara sveper i sig den .. HAHHAHA Goooo tolga, Sälpeeega!!

- YOU see i just say one okey? HAHHA

Sedan vart emma jätte arg! hahah och sa - Nu ska jag gå ner til seyfi och köpa en ny men tänker fan dricka den där nere!!! 

Sedan kom Therese och hennes psykfall till kille ( hon vet att jag inte gillar honom) så det gör inget ...

När Bellman stängde vart det vandring till ataturk, Jaa på vägen dit .... vet inte om jag ska nämna det? Mamma kommer bli rädd, men mamma du vet ju att tolga är med över allt nästan :D och jag e stor nog och kan klara mig själv :D


Så var det en kille som sa något dumt om mig, så jag flippade ur totalt, men, han ångrade sig nog eftersom alla andra 15 st började gå på honom efter som om att han hade hoppat på mig så där, ja sedan vart de bråk mer... och 4 killar lämnade gruppen och gick till bussen, sedan hoppade tolga på honom så han hamnade på marken ... HAHHAHA

Sedan vart det party bussen till summergarden och där vart det mer alkohol åt folket :D
Emma var klas full, Therese var med dit oxå men ... Hon dumpade din psykpojkvänn :D go go go ! 


Ja jag och tolga kom väl hem straxt efter 7 Puuuuufst ... jag däckade i sängen han knappt innan för dörren !!
Hade afall frågat Tolga om han ville ha fylle käk innan jag slocknade.

Igår spenderade jag hela dan på Hästklubben i mahmutlar,  gosa lite med hästarna lagade lite mat till dom som kom dit för BBQ.

Kom hem idag vid hmm... 11.00 , vart skjussad på moppe... Mamma förlåt jag hade inte hjälm på mig!
Så kallade idioten tolga ..... Tappade bort sina nycklar efter de att han hade varit på Dim cayi, så i morse när ja skulle försöka få honom att öppna dörren, så svarade han inte ringde MINST 10 ggr!! Jag sväääär, idioten vaknar inte! så fick stå och trycka på lite knappar  vi dörren och hoppas på att någon granne är hemma, som tur var var någon de, när jag står i hissen och är på andra våningen... vem ringer?
Muppen ..... Tolga, - ville du något eller? JAAAA ÖPPNA DÖRR JÄVELN! ARRG **


I kväll blir det kanske ? utgång?

I morrn blir det Road trip till Istanbul, för nån dag, Tolga han ska upp i rätten,
Blir två hejjar brudar från norge en svensk = JAG :D En liten turk, som e tolgas nya son servett :) Han får la stöd från oss alla.

Så vi ska hyra bil, senare idag? lr afall boka?
Ehm, jag frågade tolga lite fint, vad händer om du åker in i fängelse? Vem får tillbaka bilen?
Han ab Allah allah - du bryr dig om bilen?
- Ja asso kanske ska ha med någon mer som har körkort? haha
- HALLÅ? jag kankse åker in i fängelse, allah allah :)

SLUT :D    

Av Jennifer Johnsson - 2 juli 2011 14:15

nu sitter vi på TLC och har ätit glass :)

Igår när jag kom hem så stod tolga och diskade, han kände sig illa tvungen eftersom de att emma inte hade diskat på några dagar.

Sedan när emma kom hem så tog vi det lite lugnt sedan gick vi ner till affären, och köpte lite till grillningen våran :)
vart kycklig bbq och friterade pommes i en kastrul, eftersom så gör man ju här nere i turkiet :)

men grillen funkade inte sa bra men jaa de vart ju klart till slut i alla fall :)
Efter maten så lånade tolga emmas hår klips och satte i dom i håret och sedan började han att dansa, så tappade han fåret film kommer på fejjan sedan så söt:D


 vart hemma kväll för mig igår och film :) Emma drog ut på par middag med massa töntiga par... HAHHAHA
hon tyckte att jag skulle joina men, par middag? näääh aldrig i livet...

Somnade gott efter ett någon gång nar jag hade fått reda på att emma inte skulle komma hem och den där javla uppen tolga sa vi ju inte en snacka om ....

Snackade i går vid middagen om Summer garden när vi skulle åka dit, han ba ja efter de att jag var i istanbul säger idioten .... men…... får ett sms när jag sover att han är på summer garden så att jag vet att han är där !!! JAG VILL JU MED DIT!!! så I kväll blir det summer garden för hela slanten :D:D

 

Av Jennifer Johnsson - 1 juli 2011 12:45

sedan dess att jag vaknade har det blivit frukost i mahmutlar och jagat tva konstiga fagel arter som hade rymt med sina fyra bebisar :) suuuuper söta :)

Gosa lite med hastarna, lr ah 2 aringarna hur goa som helst :) dick ville den ena hasten laga sitt huvud pa min axel efter ett tag började han att naffsa pa min axel, aja baja hade kunnat blivit ett fint bett :D

Sedan kom lavi tzill horse club hon hade med sig en stor bukett blommor till mig :) aaaw vad gullit av henne :) sedan hade hon aven gjort kladd kaka som vi smockat i oss :)

Nu har det kommit massa barn hit fran typ ett fritis :) sa de e fullt drag i basangen :)
Dom har aven börjat med lunch har.... igen... fan mat hela javla tiden!!

Skulle egentligen ridigt i morse men lavi kom inte förens kl 13.00 sa da varl la inget :)
har aven snackat med hennes dotter som e intresserad av astriologi? lr hur de kan tanka sig stavas sa har fatt reda pa allt om mitt stjarn tecken denna manad :)

Undrar om de kan tanka sig att de blir nagra timmar med frugan och tolga i dag? hmm

Fick sms av tolga igar att han börjar tycka det ar trakigt hemma.. men de fan trakigt oh vara hemma nar han bara sover oxa!! argggg !!

hade tankt att ladda nagra bilder har ifran men de funka ju int :(
:)  

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards