nenno

Alla inlägg under juli 2011

Av Jennifer Johnsson - 18 juli 2011 18:15

Tagga :D 26 july Blir det tidigt till summergarden :D Wii



 

Av Jennifer Johnsson - 18 juli 2011 14:30

Idag kan vi hälsa hangover välkommen!

Jaa bakis dag känns fin fiiiint! Den sitter där den ska sitta Tydligen, kunde varit utan den utan problem men ....
Fullkastrull :) Gick och köpte cigg efter taxin igår, ehm hem kom jag utan cigg LYCKAT Sickan!


Igår vart det Havanna och hälsa på Bülent och Mustafa, Frågade Bülent om han hade sett blonda pinnen till svensk, Han ba vem?
Ja de där """"""" kända"""""""" tjejen från sverige?
-Jahaaaaaaaa Jennifer du menar hon med tuttarna?
Jaaa Bülent precis hon, han JÄVLAR vilka tuttar ME LIKE,
Sa till Bülent att han kan hitta bättre tjej än en sån? Och om de ba va tuttarna som var något och ha så kunde han ju bara börja jobba hårdare och er bjuda en tjej sillisar istället, oh ah han började garva och höll med mig helt enkelt!
Han hade sätt henne på havanna beach club.


Efter havanna vart det James dean och sedan Bistrooooo BellmanTolga mådde inge bra hade spytt en massa, hade dosck inte druckit någon alkohol.. konstigt? maten kanske? men jag vart ju inte dålig? Hmmm skumtomte!


Sedan vart det Summergarden Utan tolga, men det gick ju fina fisken iallafall :)
Fick en ny Tolga som skulle hålla koll på mig oh det gick kalas :) super go svensk :) Dock från Göteborg men han heter inte Glenn och han rensar INTE fisk :) Hihi


Jaaa vart som vanligt massa tårar på summergarden, ( INTE JAG)  Fattar inte vad Summergarden gör min min vänn? Alltid bråk och tårar Why why why?
Tror att Du ...... min vänn får sluta att åka dit men åker du inte dit blir det tårar på sista stället ( bellman ) hahha :) Lägg ner nu :P
 
Dax att slita upp Tolga? ehm lr ska han få sova han e ju sjuk? hmm Men han sover ju jämt?
Ja, kan ju dra igång damsugaren och låta den stå utanför dörren på högsta surret :D Snällt va?



Här sitter vi varje gång när vi ska till summergarden vid 4 på morgonen? lr tidig morgon någon gång :)


   

Av Jennifer Johnsson - 17 juli 2011 19:00

Dagen läskigaste händelse!
Grannen nedan för hade låst in sina nycklar och har man stängt dörren och inte har nycklarna med sig, så ja då får man helt enkelt inte upp dörren!

Så frugan under oss hörde att jag var på balkongen så hon hallååååå??
Där hoppade jag fram, hon började självklart och snacka turkiska med mig med stort leende ja ba tolgaaaa kom nuu!
Han gick fram och snackade med henne och sedan kom hennes gubbe!!
SKOJJAR INTE jag hade ont i magen hjärtat värkte för då springer tolga ner till dom i lägenheten mittemot dom som inte är sold och står öppen, på fötterna har han mina flippflopp och han ska klättra på en smal bjälke som e max en 1dm....
för att kunna ev hoppa in genom fönstret, I turkiet har man konstiga dra ner grejjer som man drar upp och ner inne från som är lite tunga, så dön försökte ha in soppppppborsten där så vart det en glipa på några cm, och där skulle han försöka få in händerna medans han stod och ballanserade för att inte ramla ner.....
Men tolga kom in.... UUSCH dumma kille emma och jag var rädda, sa säg till om han ramlar!

USCCCH INTE IGEN!

I går vart det utgång var TLC, James dean, Las vegas och Bellman, sedan summergarden, MUPPEN emma drog till gökhan så ja jag, fick åka själv! Med massa bellman killar :(
Vart lite drama igår som vanligt, men jag är helt oskyldig :D
Sedan kom mariah och fatima till summergarden :) Vart roligare då :)  Wiii :D

NU äter vi soppa, sedan blire smink och förkrök kanske blir förkrök borta...

USCHABUSCHA... KISSIE är i alanya, kan hon ine bara låta Alanya vara ifred?
 

Av Jennifer Johnsson - 15 juli 2011 20:15

Drog till Centrum med Tolga han skulle på jobb en sväng jag skulle hämta ut min försäkring, oh där kom det en rå snygg kille :D på försäkrings stället :D hihi. Sedan drog jag till TLC till ali, som  hjälpte och förklarade hur jag skulle göra med min gammmmmmla räkningar som jag inte betalat för ännu.
Han sa att när jag skulle åka hem att han skulle ta mina nr på lägenheten och betala åt mig i vinter lr senare :)
Gullpojken för annars kunde de bli massa problem om jag inte betalade i tid :)
Sötnos <3

Sedan vart det att kopiera nycklar hade köpt min favvo dricka link Cilek, men vad gör Jennifer när hon ska ta fram nycklarna jo hin sätter på halva korken på drickan och så häller hon ut lite över bröste, ja det gillade turkarna som skulle göra mina nycklar jaaa. 

Sedan vart det Kipa och shoppa massa mat, ah vagnen var proppad mest med dricka :D och soppppppor! eftersom emma ska börja äta de säger hon, ja vi får la see stumpan ! 

När vi kom hem vart det kebab med mos och Tzatziki, Tzatzikin hittade vi på färdig burk på Kipa, var väldigt goood dock lite såsig men men :)
Efter maten fick Emma mupp ryck och sa att en spindel hade hamnat på henne så hon började skrika och hunden började skälla för hon höll på, grannarna på andra sidan balkongen var på väg ut men som vände och gick in igen! Hahhaha
Kaos på balkongen!! Tror inte hon vågar ut igen!

Utgång i kväll, Blir TLC, James dean och bellman kanske summergarden oxå :D
Om Victoria hör av sig blir det Doors :) 
Dax att hoppa in i duschen nuuuuU! :D

   

Av Jennifer Johnsson - 15 juli 2011 11:00

Så kul att man knappt vet vilken dag det är längre.... Tur att datan kan berätta det för en :)

Vaknade kl 7 i morse för då skulle Hakan till jobbet, tänkte ja men så sover jag till tio så blir det poolen för mig och Teuquila sedan, men vänta nu är kl 12? Tappade helt plötsligt 2 timmar, aj aj, inte bra !!

När Hakan drog för sökte jag väcka tolga i 10 min och sa att han skulle komma och lägga sig i sänge istl, han ja ja , men nu när jag vaknade så kände jag med handen om de kåg någon där, Naaj det gjorde det inte så muppen ligger fortfarande och sover i vardagsrumet.
Han kom hem vid halv 7? Var han på summergarden lr auditorium? Hmm...

Lill snärtan Tequila sover ännu, snacka om trött vovve!
Men nu blir det att hoppa i poolen, kanske äta? men har inget att äta hemma, jooo 3 ägg. Gott :D not! Vill ju äta med familjen min, Tolga sover och Emma är ju inte hemma, får la vänta dåå! 

Igår innan Tolga och emma drog till Centrum så vart det turkisk film, med turksih talk ... och ingen text Emma hade valt en film så var det bara turiska på den, så var det min tur att byta film för jag sat i mitten  så vart jag 2:a på att byta, men den vi satte på som vi kollade på var ju oxå turkiska, så då var det ju helt enhelt 3:an som skulel byta film denna gång asso Tolga, men så säger puckot men denna film är bra jag för står den och allt, inte mitt problem oh det är ni sominte kommer fatta så ni får byta helt enkelt.

Hahahha Så jävla elak! Ingen ville röra sig ifrån soffan! Så då vart det turk film, hajja lite afall :P

NU ska det hoppas i pooolen min :) 

Av Jennifer Johnsson - 14 juli 2011 22:15

Innan Tolga gick till Jobbet berättade jag om han kom ihåg vart vi gjorde av nycklarna nä vi kom hem ifrån summergarden, för ehm två kvällar sen? lr mornar, han ba naj!
Hepp för jag letade nämligen som en toooook för att hitta dom men, till slut gjorde jag de! Gissa vart Tolga?
- Ehm i dörren?
JAaaa i dörren tolga men .... på utsidan!

HAHHAHAHHA ...... Så slut i huve är båda! ändå hjälptes vi åt för att få upp dörren för man måste dra tillbaka den och vrida nycklen så den går upp! Toppen toppen!

Vart hemma kväll i kväll, Hakan kommer väl snart, dom andra ska väl til summergarden.

Tequila ligger oh slaggar som en gris! Vart jätte arg på henne när vi kom hem för typ en timma sedan, för vi hade varit och gått i oba centrum oh gick till frissan men adem var inte där, så snackade lite med dom andra, sedan gick vi hem var väl borta nästan en timma, men när vi kommer hem så sätter hon sig ner och kissar AAAARG!!!
Oh nu Ringde Fooooorooogh snacka med henne i 45 min, rökte ihjäl mig under tiden!  Dumma henne :P

En bild till Forro på Tequila :)
     

Av Jennifer Johnsson - 14 juli 2011 15:45

Igår vart det hemma kväll för mig, Lämnade jag och vovven Tequila lämnade emma vid bussen sedan gick vi och köpte cocacola och cigg.
Hakan kom lite senare så vart det film på tvn, dock turkiska men de gjorde inget eftersom jag sov som en stock när han kollade. Sedan åkte han hem efter 1 någon gång eftersom han skulle hem och byta kläder och sedan upp och jobba vid 8 (Y) Stackarn då sov jag gott :)


vart väckt av tolga när han komhem i morse med Servett, han tände lampan oh ba Jahaaaa trodde du var i mahmutlar, tydligen hade jag varit ganska lost! Haha.


Dumma tolga som inte viste om att det var beach party på bellman, som hade dragit in sand på hela stället och kört in Jetski och bananas, fan rååå:(


Lovat att han ska betätta nästa gång :)
Blir nog hemma kväll idag med, Hakan kommer vid 23 och ska lämna min laddare som jag glömde för några dagar sedan! Som han glömde att ta med sig igår.


Idag vaknade jag vid 10.00 oh då vart det poolen med vovven som låg under ett träd och sov.
Sedan straxt innan kl 14 kom emma hem, då väckte jag Servett, för han skulle ju börja jobba kl 14, men han vägrade att gå upp, mamma Jennifer har fullt upp med att få upp alla som ska till jobbet en viss tid! Tamefan!


Sedan gick emma och jag till resturangen här utanför kähade grillad kyckling och Adana kebab lr Kebap som dom säger.. Vi vart dock mätta efter brödet, så tog doggy bag :D som tolga tuggade lite på för en liten stund sedan :)


 
 

Av Jennifer Johnsson - 13 juli 2011 18:30
Här kommer lite bilder från ridturen i Mahmutlar, i bergen :) 2 Timmars trip :))


                
               
Vart inte riktigt som jag hade tänkt mig idag, vart inga kopierade nycklaaaaar...:( 
Så fortfarande bara ett par nycklar!!
 
Vart att sitta hemma hos Gökhan istl, med alla bellman Pojkar!
Sedan vart det hemgång för att det skulle komma en elektricer, men ... vänta.... Han kom aldrig?
Ja jag är i turkiet, kanske därför :)
Dom kanske kommer i morgon istället vid 18.00 tiden :) En dag hit och dit, ja ja :)
 
När Emma jag och vovven kom hem stod Tolga och diskade, Duktig pojjjjke :)

Tror det lutar för en hemma kväll med vovven och film ikväll :) 

Presentation


Jennifer
Bloggar om mitt liv i Sverige och nere från Turkiet Alanya.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards